Ana SayfaDizilerAda Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizi Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Ada Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizi Final Mi Yapacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 17. bölüm 1. fragmanında; Haziran, Poyraz’ın yaralı bir şekilde hastanede olduğunu öğrenir. Ama hastaneye gittiğinde onun orada olmadığını öğrenir. Herkes Poyraz’ın nerede olduğunu merak ederken Haziran onu, ormanda onunla birlikte gittikleri yerde bulur. Poyraz’a, kendisine yakın mı uzak mı olduğunu sorar. Ada Masalı dizisinin yayın günü değişti. Dizi final mi yapacak?

Çarşamba Dizileri 2021

Ada Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti!

Ada Masalı ile Sana Söz dizisinin yayın günleri değişti. Sana Söz dizisinin çarşamba günleri ekrana geleceği bekleniyordu. Son anda kanal Sana Söz dizisini salı gününe aldı. Dizi ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ada Masalı dizisi bundan sonra çarşamba günleri yayınlanacak. Böyle olunca dizinin final yapacağı tahmin ediliyor. Ada Masalı yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği konusunda net bir açıklama yapılmadı.

ADA MASALI 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz, annesine borçlu kalmak istemediği için hemen zeytin fabrikasını satışa çıkarır. Sadık’a vekalet verip ondan fabrikayı en kısa sürede satmasını ister. Batu, gidip Ayten’le konuşur ve oğlunun zor durumda onun yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Ayten’de adaya gelir.

Doygun, fabrikaya daha fazla para verdiği için Sadık fabrikayı ona satar. Adadaki dükkanlar bir bir satılmaya başlar. Biricik, Sadık’ın yardımıyla Doygun’un yanında bir günlüğüne çalışmak için işe girer.

Oradaki konuşmaları duyan Biricik, Doygun’un adayı satın alıp orayı beton yığını haline getireceğini öğrenir. Poyraz ile Haziran’da, durumu öğrenir ve arkadaşlarıyla bir plan yapıp Doygun’un evine gizlice girer.

Kızlar kapıdaki korumaları oyalarken Poyraz ile Haziran, ada projesinin fotoğraflarını çeker. Ayten, Haziran’la karşılaşır ve ona kendisini Ayşe olarak tanıtıp konuşur. Aliye, Ayten’in döndüğünü ve gerçekleri Poyraz’a anlatacağını öğrenince tutuşmaya başlar.

Görkem, ünlü tasarımcı Lodos’un adaya gelip bir defile düzenleyeceğini, bu defilede ise bir amatör tasarımcıya ödül vereceğini öğrenir. Zeynep ile Selma’da durumu öğrenip yarışmaya katılır. Görkem, birinci olmak için bir tasarım elbise hazırlar.

Aliye, Poyraz’ın yanına gidip annesi ona ne anlatırsa anlatsın ona inanmamasını ister. Poyraz, babaannesinin ne demek istediğini anlamaz. Tasarım yarışması gece otelde olur. Poyraz, basının da o geceye geleceği için Doygun’un ada üzerindeki planlarını basına orada açıklamak için bir plan yapar.

Doygun’un projesi yayınlanır. Kameralar ve mikrofonlar Doygun’a yönelir. Doygun ise, bu projenin gerçek olmadığını söyleyip kaçacak delik arar. Lodos’un Ayten olduğu ortaya çıkar. Annesini gören Poyraz, Haziran’ın annesini tanıdığını, onunla bu oyunu beraber yaptıklarını düşünüp hemen oteli terk eder. Haziran, Poyraz’ı geri döndürmek için peşinden koşar.

 Ada Masalı 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran Poyraz’ı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler