Ana SayfaDizilerYalancı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz'e Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Yalancı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’e Meydan Okuyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Yalancı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Deniz, Mehmet’i kapattığı yerde ona her şeyi itiraf ettiriyor. Ancak, onun kaçması ve Görkem’in oraya gelmesiyle iş  değişiyor. Deniz, Mehmet’in o ilaçları bulduğu çeteyi buluyor. Yalancı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Deniz’e yine meydan okuyor.

Salı Dizileri 2021

Mehmet Deniz’e Meydan Okuyor!

Yalancı 8. bölüm 1. fragmanında; Deniz, Mehmet’in yeni kurbanlarını bulmak için mücadelesine devam ediyor. Canan, Mehmet’in kendisine yaptıklarını daha iyi anlıyor. Mehmet, Canan’ın ona kendisine neler yaptığını anlıyor. Canan, hayatına son mu veriyor? Yoksa bunu Mehmet mi yapıyor?

İşte Yalancı 8. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deniz, Mehmet’in elini kolunu bağlayıp ona her şeyi itiraf ettirmek istiyor. Ama Mehmet, bir fırsatını bulup bağlı olduğu iplerden kurtuluyor. Deniz, Mehmet’i yakalamaya çalışırken, Görkem oraya geliyor. Mehmet, Görkem’in kendisini izlediği anlayıp orayı terk ediyor.

Yasemin, yapayalnız kalıyor. Deniz’in yanına gidip ondan af diliyor. Deniz ise, ablasını affetmiyor. Yasemin, çocuklarından daha fazla ayrı kalamıyor ve içip kocasının evine gidiyor. Kocası ise, onu uzaklaştırıp onunla mahkemede  görüşmek istediğini söylüyor.

Deniz, Doruk’un yeni öğretmenine kafayı takacağını tahmin ediyor. Onun yanına gidip Mehmet’in ona neler yapacağı konusunda uyarıyor. O ise Deniz’in kendisini Mehmet’den kıskandığını düşünüp onu kovuyor.

Mehmet, ilaç verip yıllardır uyuttuğu annesine bir bir olanları anlatıyor ve onun sevmediği kokuları özellikle odaya konulmasını istiyor. Deniz, Mehmet’in kadınlara verdiği ilaçları kimlerden bulduğunun peşine düşüyor. Murat, Deniz’e yardım edip o çeteyi çökertmeye uğraşıyor.

Mehmet, annesinin yanına fazla gidemediği için kadın kendisine gelmeye başlıyor. Görkem, kocasıyla bebeğini görmek için hastaneye gidiyor. Mehmet, onları görüyor ve Görkem’in hamile olduğunu anlıyor. Bunu öğrenince kendi kendisiyle büyük bir pişmanlık  yaşıyor.

Deniz, Doruk’un yeri öğretmeniyle konuşup onu uyarıyor. O ise, Deniz’i kovup onu saplantılı biri olmakla suçluyor. Mehmet, Hilal’le buluşuyor. Onunla dışarıda bir yemek diyor. Hilal, onunla çok mutlu bir şekilde bir gece geçiriyor.

Yalancı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Karısının Ölmesini İstediğini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler