Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Sergen'e Boşanma...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Sergen’e Boşanma Protokolünü İmzalatıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra’nın boşanmaktan vazgeçtiğini duyan Sanem, ablasına kocasının kendisini öptüğünü söylüyor. Jale, Azra hakkında sosyal medyada gizli bir paylaşım yapıyor. Hamile olduğunu öğrenen Azra, Sergen’den boşanmak için tüm delilleri topluyor. Azra, Sergen’e boşanma protokolünü imzalatıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Sergen’e Boşanma Protokolünü İmzalatıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, son anda Sergen’den boşanmak istemediğini açıklıyor. Sergen, Azra’nın kendisini affettiğini düşünüp mutlu oluyor. Azra’nın Sergen’den boşanmayacağını öğrenen Sanem, ablasına kocasının bir gün kendisini birden öptüğünü itiraf ediyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sanem, çok üzülse de Sergen’e hiçbir şey belli etmeden evliliğini devam ettiriyor. Azra, çocuğunun tiyatro etkinliğinde ünlü sanatçı Melisa ile tanışıyor. Melisa, herkese çok soğuk davranıp Azra’yla el bile sıkışmıyor.

Daha sonra tuvalette Azra, Melisa’nın telefon konuşmasına şahit oluyor. Onun oğlunu eşinin çok yoğun olduğu için sinema etkinliğine gidemeyeceğini söylüyor. Tuvaletten çıktıktan sonra Azra’ya elini uzatıp ona oğlunu sinemaya gitmesini istediğini yazan bir not tutuşturuyor.

Dışarıya çıktıklarında Azra’nın çocukları Melisa’nın oğluyla birlikte sinema etkinliğine girmek istiyor. Melisa ise, hemen buna izin vermeyeceğini söylüyor. Azra, ısrar ediyor ve oğullarını kendi elleriyle evlerine bırakacağını söylüyor.

Öyle olunca Melisa, oğlunun bu etkinliğe gitmesine izin veriyor. Ama sonrasında kocasından yine dayak yiyor. En sonunda Azra’yla iletişime geçip aslında bu şiddete yıllardır maruz kaldığını ama, ona aşık olduğu için ses çıkaramadığını itiraf ediyor.

Ona boynundaki morlukları gösterip kocasından hemen boşanmak istediğini söylüyor. Melisa, boşanmaya karar vermesinin hamile olduğunu anladıktan sonra karar verdiğini söylüyor. Azra, hamile olduğunu kocasına söylememesini, bu durumun boşanmalarını zorlaştıracağını söylüyor.

Azra, hamile olduğunu öğreniyor. Sergen’le onun kendisine evlenme teklif ettiği yerde buluşuyor. Jale, Azra’nın kızıyla yakınlık kurup onu annesine karşı dolduruyor. Azra, Sergenle yemeğe çıkacağını öğrenen Jale, onların evine gizlice giriyor.

Azra’nın kıyafetlerini girip kendisini onun gibi hissetmek istiyor. Sergen, büyük bir heyecanla Azra’yla yeni bir başlangıç yapacağını düşünürken büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Azra, Sergen’in karşısına onun Jale’ye tuttuğu evi ve onunla görüştüğünü evrak halinde önüne koyuyor.

Ona, Sanem’i öptüğünü bildiğini de ekliyor. Jale, Azra’nın evine giriyor ve onun hamile olduğunu anlıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in Sanem’i…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler