Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Vatana İhanetten Tutuklanıyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Vatana İhanetten Tutuklanıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 6. yeni bölümüyle 3 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Malik, kızlarına bir intihar mektubu bırakır. Asude, Yavuz’un yanına gidip Ali’nin Gülfem’i kaçırıp kendisinin evine getirdiğini söyler. Malik, kızının yerini Yavuz’dan öğrenip onu kurtarmaya çalışır. Davut, hapse düşüyor. Öyle olunca da eli kolu bağlanır. Gülfem’in aklına Davut’u hapisten kaçırmak için bir plan gelir. Kanunsuz Topraklar 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, vatana ihanetten tutuklanıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Ali Vatana İhanetten Tutuklanıyor!

Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 2. fragmanında; Gülfem, Ali’nin eline düşüyor. Davut, hapisten kaçıp Gülfem’i Ali’nin elinden kurtarmak istiyor. Davut, hapisten kaçıyor. Gülfem’i Ali’nin elinden kurtarıyor. Kasapoğlu, kimse  anlamadan silahları kaçırmanın derdine düşüyor. Ali, Kasapoğlu’yla birlikte kaçakçılık yapmaktan idam suçuyla yargılanıyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 7. bölüm 2. fragmanı….

 

KANUNSUZ TOPRAKLAR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Malik, Gülfem’le Davut’u öpüşürken görür. Davut’a tokat atıp onu işten kovar. Gülfem’i ise odasına kapatıp üzerini kilitler. Kasapoğlu, Gülfem’i Malik’in evinden alıp kaçırır. Bunu duyan Davut, silahını alıp Kasapoğlu’nun karşısına çıkar. Kasapoğlu, Gülfem’i onun için kaçırdığını söyler.

Gülfem ile Davut, imam nikahıyla evlenir. Davut’un, Kasapoğlu’na olan güveni artırır. Onun masum devletin silahlarının ise Ali’de olduğunu zannetmeye devam eder. Kasapoğlu, silahları sakladığı yerden kızıyla birlikte çıkarıp kimse fark etmeden tek tek satmayı planlar.

Fikriye, ablasının sevdiği adamla evlendiğini öğrenip Ali’nin yanına gidier. Ona, ablasının peşini bırakmasını isterse onunla evlenebileceğini söyler. Ali ise, Fikriye’nin bu teklifini kabul etmez. Malik, Ali’nin yanındaki Hıdır’dan işlediği cinayeti öğrendiğini bilir ve tehdit edilmeye devam eder.

Durumu Yavuz’la paylaşıp Hıdır’dan kurtulmak için bir plan yapar. Malik, Yavuz’un da yardımıyla çayına zehir koyup Hıdır’ı zehirlenir. Ali Hıdır’ı ağzına köpükler yığılmış bir şekilde bulur. Malik, Hıdır’dan kurtulduğunu zanneder.

Malik, Ali’nin yanına gidip artık onun kendisini tehdit edemeyeceğini, jandarmaya gidip kızının kaçırıldığını ihbar edeceğini söyler. O sırada Hıdır karşısına sapa sağlam çıkıar. Malik, iyice köşeye sıkışır.

Ali, Celal’e para verip ondan kendisine çalışmasını ister. Celal’de paraları alıp ona ne isterse yapmayı kabul eder. Ali Celal’le birlikte Kasapoğlu’nun çiftliğini basar. Gülfem’i kaçırmaya çalışırken Davut gelir. Ama Ali, Davut’u vurur. O sırada Kasapoğlu yetişip Davut’u hastaneye yetiştirir.

Davut, hastanede yatarken Ali Celal’den, gidip abisini vurmasını ister. Celal, silahını alıp abisinin yanına gider ve ona silahını doğrultur.

 Kanunsuz Topraklar 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Hapse Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler