Ana SayfaDizilerAda Masalı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran'ı Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ı Kurtarıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 20. yeni bölümüyle 2 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Poyraz’ın babası tarafından kaçırılıp bir yere kapatılır. Onu serbest bırakma karşılığında Poyraz’dan para ister. Bakalım Poyraz, Haziran’ı kurtarmak için onun istediklerini yapacak mı? Ada Masalı 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Haziran’ı kurtarıyor. Ama kendi hayatı tehlikeye giriyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Haziran’ı Kurtarıyor!

Ada Masalı 20. bölüm 1. fragmanında; Haziran, tutulduğu yerden kaçmaya çalışıyor. Poyraz ise, Haziran’ı ne pahasına olursa olsun onun elinden kurtarmak istiyor. Poyraz ile babası karşı karşıya geliyor. Babası Poyraz’a, silahını doğrultup ateş ediyor. Poyraz, öz babası tarafından vuruluyor mu?

İşte Ada Masalı 20. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz ile Haziran, çok kötü bir şekilde tartışır ve birbirlerini bir daha görmek istemediklerini söyler. Haziran ile Poyraz, Alper’in Melisa’yı isteme töreni için tekrar bir araya gelir. Melisa’nın hazırladığı tuzlu kahve Poyraz’a denk gelir.

Haziran, Melisa’nın yüzüğünü parmağına takar. Ama çıkaramayınca Poyraz onu yardım eder. Poyraz, İzmir’den ayrılmadan önce Haziran’ın patronuyla görüşüp onu işe geri almasını ister.

Haziran, tekrar işine çağrılır. Poyraz, Haziran’ın kalabileceği bir ev bulup ayarlar. Alper ile Melisa, evi kendileri bulmuş gibi yapıp Haziran’a gösterir. Haziran, Poyraz’la evlilik hayalleri kurarken düşündükleri gibi bir evle karşılaşınca hemen evi tutar.

Poyraz’ın babası adaya döner. Ayten’in karşısına çıkıp ona tehditler savurur. Poyraz’ı öldürmeye çalışanın da onun olduğu ortaya çıkar. Otelinin yandığını duyan Poyraz adaya geri döner. Batu, İdil’in hayaliyle konuşmaya başlar.

İdil, Batu’nun durumundan haberi olmadan onu Beyazıt ile kıskandırmaya çalışır. Batu’nun parayla tuttuğu ve İdil’i kıskandırmaya çalıştırdığı kadının sevgilisi gelir. Büyük bir tartışma yaşanır. Yinede İdil, Batu’yu kurtarmak için kavganın içine atlar.

Ada’da, akıl hastanesinden kaçan biri olduğu yayılır. Ondan korunmak için herkes tedbirini alır. Fatih, Selma’yı ve kızını korumak için onların evine taşınır. Otelin yandığını öğrenen Haziran, adaya gelir.

Ama orada Poyraz’ın babası tarafından tuzağa düşürülür. Poyraz, Haziran’ın kaçırıldığı haberini alır. Onun hayatından endişe etmeye başlar. Haziran, Poyraz’ın babası tarafından eli kolu bağlanır ve istediği para karşılığı onu Poyraz’a vermek ister.

Haziran ona, asla onun bunu yapmayacağını kendisini bir an önce bırakmasını ister.  O ise, sonunda ölüm bile olsa Poyraz’dan istediği paraları almak ister.

Ada Masalı 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz’ın Babası Haziran’ı Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler