Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye'nin Durumu Daha Da Kötüleşiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye’nin Durumu Daha Da Kötüleşiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 45. yeni bölümüyle 2 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülben, zorla da olsa tedavi olmayı kabul eder ve Manolya hanımın kliniğine gider. Onunla ilk seansına girer ve doktor hanıma kendisini iyileştirip iyileştirmeyeceğini sorar ve oradan mutlu ayrılır. Masumlar Apartmanı 45. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye’nin durumu daha da kötüleşiyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye’nin Durumu Daha Da Kötüleşiyor!

Masumlar Apartmanı 45. bölüm 2. fragmanında; Han, Safiye’yi baygın bir şekilde kucağında taşıyor. Safiye, kendisine geldiğinde her şey daha da kötü oluyor. Gülben, kliniğe gidip seanslara başlıyor. Oradan rahatlamış bir şekilde ayrılıp eve geliyor. Ablasına, asla bir daha annesini görmeyeceğini söylüyor. Han’da, Ceylan’ın kendisi çöp toplarken çektiği fotoğrafları afişlerde görüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 45. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Esat, Han’a kesinlikle evlendikten sonra onların kurallarıyla ve onların evinde yaşamak istemediğini söyler. Daha sonra Gülben’le konuşup, onların evlerinde onların kurallarıyla yaşamaya zorladıkları İnci’yi hatırlatır.

Gülben, Esat’ın evinde yaşamak istemez. Bu durumu duyan Hikmet, onlara Esat’a engel olmamalarını söyleyip ne kadar bencil davrandıklarını yüzüne vurur. Hatta, bir an evvel evden kurtulup annelerinin kurallarından kurtulup hayata karışmalarını ister.

Safiye, Gülben için o eve gelin bohçası götürmeyi kabul eder. Prova yapmak için İnci’nin dedesinin evine girer. Onunla sohbet edip, İnci’nin kendileri hakkında kötü bir şey konuşmadığını duyunca çok üzülür.

Esra, Rüya’nın Han’a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu onun çizdiği fotoğraflardan anlar. Valizini hazırlayıp onu evinden kovar. Rüya, giderken Han görür ve ondan annesinin evine gitmemesini ister.

Han, ablasının her istediğini yapıp onu Esat’ın evine götürür. Şennur, evi ve gelinlerini onlara karşı hazırlar. Eve vardıklarında Safiye, zorda olsa içeri girer. Onların ikram ettiği hiçbir şeyi yemediği gibi onların yeme yemelerinden de rahatsız olup fenalık geçirir.

Gülben, ablasına evi gezdirme bahanesiyle onların yanından uzaklaştırır. Safiye, aşağı inerken Şennur’un kocasıyla telefonda kavga ettiğini duyar. Onun Esat’ı Gülben’le evlendiği için evlatlıktan ret ettiğini Şennur’u da bundan sonra karısı olarak kabul etmediğini duyar.

O sırada annesinin hayali Safiye’nin karşısına geliyor ve onunla konuşmaya başlar. Han, ablasının fenalaştığını duyup koşar. O sırada Safiye, onlara kardeşini onlara vermeyeceğini, Esat’ın şimdiye kadar kadınlara para yedirdiğini söyleyip fenalaşıp yere düşüp bayılır.

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Yardım Almaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler