Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Zorlu Bir...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Zorlu Bir Boşanma Davası Daha Alıyor!

Fox Tv’nin gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 7. yeni bölümüyle 2 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azra, en güzel kıyafetlerini giyip Sergen’le yemeğe çıkar. Psikolojik sorunları olan Jale, Sergen’in kendisini terk etmesini hazmedemeyip Azra gibi olmaya çalışır. Sergen, Azra’nın kendisini affetmesini beklerken büyük bir şok yaşar. Evlilik Hakkında Her Şey 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Azra, zorlu bir boşanma davası daha alıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Zorlu Bir Boşanma Davası Daha Alıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 7. bölüm 2. fragmanında; Melisa, Azra’ya kocasından boşanmak için geliyor. Herkes tarafından sevilen kocasının kendisine şiddet uyguladığını, nasıl ispat edeceğini bilemiyor. Azra, Melisa’ya bu şiddete nasıl bu kadar zaman dayandığını soruyor. Oda ona, celladına aşık olduğunu söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 7. bölüm 2. fragmanı….

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Jale’yi bulur ve onunla konuşur. Ona, çocuğu olup olmadığını sorar. Oda, olmadığını söyleyince asla kendisini ve Sergen’i çocuklarıyla tehdit etmemesi konusunda onu uyarır. Daha sonra Jale’nin olduğu yere Sergen gelir. Kapıyı, Sergen’e Azra açar.

Sergen, Jale’den Azra’yla kendisini yalnız bırakmasını ister ve ona o kadının kendisini yardıma ihtiyacı olduğu için oraya geldiğini, onunla bir ilişkisinin olmadığını söyler. Azra, ona inanmayıp orayı terk eder.

Yıldırım’ın evine valiziyle bir kadın gelir. Songül ile Alpay davasının günü yaklaşır. Bir gün kala Sanem, Alpay’ın hesaplarını inceleyen avukatı arayıp işinden geri çekmesini sağlar. Erman, yana döne yeni bir avukat arar. Sergen, o avukatın yerine Azra’ya yardım etmek ister.

Alpay’ın, yurt dışına büyük miktarda para aktardığı ve vergi kaçırdığını Sergen bulur. Son ana kadar Alpay, Çolpan’dan bunu saklar. Ortaya çıkınca da Songül’ün isteklerini kabul etmek zorunda kalır. Boşanma davası anlaşmalı olarak biter. Songül, holdingin büyük hissenin sahibi olur.

Erman, bu başarı karşısında Azra’dan ne dilerse yapacağını söyler. Oda, tüm elemanlarına bir maaş ikramiye vermesini ister. Daha sonra Erman’la konuşup istifa ettiğini söyler. Çolpan ise, elemanlarına veda edip şirketi kapattığını açıklar.

Jale, kocasından dayak yemiş gibi Sergen’le buluşur. Ona, kocasının silahla onun peşine düştüğünü söyler. Sonra arabasına binip yaptığı dayak makyajını siler. Azra, annesine işinden istifa ettiğini bundan sonra birlikte sıfırdan başlayacaklarını söylediği sırada Erman gelir.

Erman, Çolpan’a şirketleri birleştirmeyi teklif eder. Çolpan, bu teklifi elemanlarının hepsini işe alması şartıyla kabul eder. Erman ise, kendisinin de bir şartı olduğunu şirketinde sadece onu istemediğini söyler. Çolpan, yinede bu teklifi kabul eder.

Azra, aile bir araya gelmişken kendisinin Sergen’le boşanacağını açıklamaya hazırlanır. Ancak Azra’ya bir telefon gelir. Herkes Azra’nın boşanma açıklaması yapacağını beklerken o, kocasına güvendiğini ve ondan boşanmak istemediğini açıklar. Azra, son anda neden boşanmaktan vazgeçiyor?

Evlilik Hakkında Her Şey 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’den İntikam…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler