Ana SayfaDizilerKardeşlerim 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Nebahat'tan Boşanmaya Karar Veriyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Nebahat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Doruk’un kaldığı çadırı yerle bir edince Şengül’ün sakladığı paralar ortaya çıkıyor. Ömer, yengesini hırsızlıkla suçlayıp onu polise şikayet ediyor. Nebahat’in Suzan’la yaptığı plan Kaan yüzünden bozuluyor. Ömer, hırsızlık çetesini teşhis için gittiği karakolda Oğulcan ile Doruk’la karşılaşıyor. Kardeşlerim 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif, Nebahat’tan boşanmaya karar veriyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Akif Nebahat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

Kardeşlerim 27. bölüm 1. fragmanında; Kadir, Oğulcan ile Doruk’un karakola düştüğü haberini alıyor. Akif ile Nebahat’ta bu durumu öğreniyor. Nebahat, oğlunun karakola düşmesinin nedenini yine kardeşlerden biliyor. Suzan, Kaan’ın Akif’in oğlu olabileceğini düşünüp harekete geçiyor. Harika, Kaan’ın içecek içtiği bardağı alıp DNA için saklıyor. Akif, Nebahat’tan boşanacağını açıklıyor. Ömer’in ortaya çıkardığı çete, gelip evlerine saldırıyor.

İşte Kardeşlerim 27. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1454560205459632136

KARDEŞLERİM 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, Doruk’un eve dönmeyeceğini ve onu asla affetmeyeceğini söylemesiyle onun kaldığı çadırı yerle bir ediyor. O sırada Şengül’ün sakladığı paralar ortaya çıkıyor. Ömer, yengesinin biletlerini çalıp paraları saklamasını kabul etmiyor. Şengül ise, o bileti onlara almalarını kendisinin teşvik ettiğini, o yüzden o paranın kendi hakkı olduğunu savunuyor.

Ömer, sinirlenip yengesini polise şikayet ediyor. Şengül, karakola hırsızlık şikayetiyle alınıyor. Orada kendisini şikayet edenin Ömer olduğunu öğreniyor. Ancak yinede geri adım atmıyor. O parayı onlara vermiyor. Hırsızlık damgasından yırtmak için o parayla bir araba alıyor.

Nebahat, Suzan’a Akif’i bitirmek için yaptığı planı açıklıyor. Bu plan sonunda ikisinin de zengin olacağına inandırıyor. Suzan, Nebahat’ın dediği gibi Akif’e mesaj çekip buluşmak istiyor. Oda hemen kabul ediyor. Suzan, otele girmeden önce Nebahat’ın dediği gibi girişte adanı odaya kayıt ettiriyor.

İçeri girip Akif’le buluşuyor. Onunla kahve içip oyalanıyor. 15 dakikayı geçinde otelden çıkıyor. Nebahat ile Suzan, konuşurken Akif yanlarına geliyor ve onların ne yaptığını Kaan sayesinde bildiğini söylüyor. İkilinin planları boşa çıkıyor. Ömer, Oğulcan ile gittiği taşıma işinde bir gariplik olduğunu anlıyor.

Taşıma yaptıran kişinin ofisteki değerli eşyalarının çalınmasıyla adam Ömer’i buluyor. Ömer, adama durumdan şüphelendiğini, eğer onlarla iletişime girerse onu arayacağını söylüyor. Taşıma şirketi başka bir numaradan Ömer’e mesaj gönderiyor. Ömer, adamla irtibata geçip ona taşıma yapılacak adresi veriyor.

Oğulcan ile Doruk, Ömer’e haber vermeden taşıma işine gidiyorlar. Ömer, karakolda Oğulcan ile Doruk’un şüpheli olarak içeri alındığını görüyor.

Kardeşlerim 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Şengül’ü Polise Şikayet Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler