Ana SayfaDizilerElkızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo'nun Kararı Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo’nun Kararı Ortalığı Karıştırıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Jandarma komutanı yangının kundaklama olduğunu anlayıp soruşturmaya başlıyor. Görüntüler ortaya çıkıyor. Seher, Engin’in başında ağlarken Komutan ondan gerçek suçluyu biliyorsa söylemesini istiyor. Ezo, teslim olmaya giderken bayılıyor. Harun ile Nermin, onu alıp eve götürüyor. Ertesi gün Cavidan, torununu alıp onunla konuşuyor. Onu teslim olmamaya ikna ediyor. Elkızı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezo’nun kararı ortalığı karıştırıyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Ezo’nun Kararı Ortalığı Karıştırıyor!

Elkızı 3. bölüm 1. fragmanında; Ezo, erkenden kalkıp yemekler hazırlıyor. Babaannesine misafirleri olduğunu söylüyor. O sırada Nermin ile Harun içeri giriyor. Herkesin içinde Ezo, Harun’un bundan sonra şirketin müdürü olacağını açıklıyor. Esma, Zeliha’nın mezarı başında ağlayıp Seher’le Ezo’nun kardeş olduklarını onları kendisine emanet ettiğini söylüyor. Komutan Ezo’ya, babası gibi şeytan mı? Yoksa annesinin kızı mı olduğuna karar vermesini ondan gerçekleri söylemesini istiyor.

İşte Elkızı 3. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Daha önceden Zeliha’nın ölümünü soruşturan komutan, bu olayı duyunca hemen soruşturmayı kendisi yürütmek istiyor. Yangının ertesi gün konağa gelip Eza’yla konuşmak istiyor. Cavidan, komutanla onun konuşmasına engel oluyor ve ona yıllar önce olduğu gibi yine kendilerini rahat bırakıp gitmesini istiyor.

Seher, Engin’in yangında ağır yaralanmasıyla yangını Ezo’nun çıkardığını düşünüyor. Esma onu sakinleştirip susturmaya çalışıyor. Cavidan, oğlunun mevlitinde Ezo’dan misafirlerin yanına inmesini ve ağlamasını istiyor.

Ağlayamayan Ezo’yu ağlamaya zorluyor. Ona yas kıyafetleri veriyor. Ama Ezo, kafasına kırmızı bir örtü bağlayıp mevlite iniyor. Cavidan, gelen misafirlerden utanıyor. Mevlite Nermin’de geliyor. Cavidan, onu bir daha görmek istemediğini söyleyip kovuyor.

Ezo, babaannesine konağı kendisinin yaktığını itiraf ediyor. Ondan sonra bırakıp gidiyor. Cavidan, üzerindeki şoku atlattıktan sonra Ezo’nun peşine düşüp jandarmaya gidiyor. Yangının çıktığı sırada güvenlik kameralarında Seher’in orada olduğu görünüyor.

Sorguya çağrılan Seher, o gece sevgili olduğu Engin’in odasında olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Cavidan, Ezo’yu jandarmada bulamıyor. Jandarmanın önünde bayılan Ezo’yu Harun arabasına bindirip evine götürüyor.

Sabaha kadar sayıklayan Ezo’nun başında duruyorlar. Ezo, ertesi gün kendisine geliyor. Harun, Cavidan’a Ezo’nun kendi evlerinde olduğunun haberini veriyor. Ali, öfkeden deliye dönüyor ve Ezo’ye kaba davranıp onu neredeyse kolundan sürükleyerek arabaya götürüyor.

Harun’a da kafa atıp onu yaralıyor. Ezo, Ali’nin bu davranışıyla ondan uzaklaşıyor. Cavidan, yolda durup Ezo’ya ondan başka kimsesi olmadığını, eğer jandarmaya gidip itirafta bulunursa kendi canına kıyacağını söylüyor. Ezo, babaannesinin annesini babasının öldürdüğünü bilmediğinden emin olunca onunla birlikte konağa geri dönüyor.

Elkızı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ezo’yu Jandarmaya Seher Mi İhbar Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler