Ana SayfaDizilerElbet Bir Gün Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Elbet Bir Gün Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elbet Bir Gün, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını Most Productıon üstleniyor. Elbet Bir Gün dizisinin senaryosunu, Yusuf Reha Alp kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Gül Oğuz oturuyor. İlginç hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye hazırlanın Elbet Bir Gün dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 3. fragmanı yayınlandı.

Şebnem Bozoklu kimdir?

Burak Yamantürk Kimdir?

Elbet Bir Gün Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Elbet Bir Gün dizisinin 1. bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Dizi, ilk önce oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekti. Şimdiye kadar işlenmemiş bir konuşla ekrana gelecek dizi, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Merakla beklenen Elbet Bir Gün dizisi, ilk bölümüyle 7 kasım pazar günü izleyicisiyle buluşacak.

İşte Elbet Bir gün 1. bölüm 3. fragmanı…

ELBET BİR GÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Sinem Ünal, Şebnem Bozoklu, Kenan Acar, Ömer Genç, Burak Yamantürk, gibi oyuncular yer alıyor.

ELBET BİR GÜN DİZİSİNİN KONUSU!

Dizi Kapadokya’nın bir kasabasında geçiyor. Kasabada bir gecekondunun bodrumunda aynı aileye ait beş ceset bulunuyor. 15 yıl önce öldürülen aileden geriye iki kişi kalıyor. Bunlar; Feride, (Sinem Ünsal) ve Nesime (Şebnem Bozoklu) dir. Gazeteci Murat Güven (Kenan Acar) bu olayı “Kayıp Hayatlar” adlı programında ele alıyor.
Bu programın yayınlanmasıyla yer yerinden oynuyor. Programın yayınlanmasından sonra, Nesime’nin eski kocası zalim Cemil Bey (Ömer Genç) on beş yıldan bu yana kayıp olan kız kardeşlerin peşine düşüyor.
Feride, yeni bir kimlikle kendisine yeni bir hayat kurmuştur ve çok güzel bir evliliği vardır. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla onunda evliliği sallantıya girecektir. Büyük bir aşkla bağlı olduğu kocası Mehmet’in (Burak Yamantürk) de geçmişinde sakladığı sırları vardır.
Nesime ise, kardeşinin tersine hayalini kurduğu yaşantıya hiçbir zaman erişememiştir.

Hayatta kalmak ve sevdiklerini korumak için, gerçek kimliklerinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışan iki kadının hayatları, bu program yayınından sonra geri dönülmez bir biçimde alt üst oluyor.

Elbet Bir Gün Dizisi, nefes kesen hikayesiyle 7 kasım pazar günü Fox Tv ekranların izleyicisiyle buluşacak.

 Elbet Bir Gün Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Günü Belli Oldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler