Ana SayfaDizilerYalancılar Ve Mumlar 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Ceyda Engin'i Paraları...

İlgili Postlar

Yalancılar Ve Mumlar 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Ceyda Engin’i Paraları Alıp Kaçarken Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yalancılar Ve Mumlar, final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Elif, Şerife’nin telefon konuşmasına şahit olup onu takip edip evini öğrenir. Ertesi gün Yakup’la birlikte eve girip araştırma yapar. Yakup, Engin’le Şerife’nin fotoğrafını saklayıp Elif’e gönderir. Sumru, çoklu organ yetmezliğiyle hastaneye kaldırılır. Engin, Elif’in karşısına çıkar. Onunla konuşmasını kayda aldırır. Hastaneye polisler gelir. Yalancılar ve Mumlar 5. bölüm 1. final yayınlandı. Ceyda, Engin’i paraları alıp kaçarken görüyor. Engin, Ceyda’yı fark ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceyda Engin’i Paraları Alıp Kaçarken Görüyor!

Yalancılar Ve Mumlar 5. bölüm final fragmanında; Yakup, Elif’e sigorta şirketinde çalıştığını ve Engin’in yaşadığını bildiğini söylüyor. Sumru’nun kanında ilaç çıkıyor. Elif, kızını zehirlemekle suçlanıyor. Engin, paraların yerini öğrenip kaçıyor. O kaçarken Ceyda onu görüyor. Engin, Ceyda’nın kendisini gördüğünü fark edip yanına gidip onu boğazlıyor.

İşte Yalancılar Ve Mumlar 5. bölüm 1. final fragmanı…

YALANCILAR VE MUMLAR 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Elif, Şerife’nin konuşmalarını duyar. Şerife, hemen bir yalan uydurur. Elif, onun konuşmalarına inanmışken kocasıyla kendi fotoğrafı düşüp kırılır. Şerife’nin kızı ‘baba’ deyince Elif’ini içine kurt düşer. Hemen Meliha’yı eve çağırıp Şerife’yi gönderir.

Şerife’yi takip edip onun evini öğrenir. O gün Yakup’a birinin kendisini aradığını ve Engin’in yaşadığını söyleyip onu kurtarmak için para verdiğini anlatır. Ertesi gün Engin’i bırakacakları yere Yavuz’la gider. Ama kimse gelmez. Öyle olunca Elif, Yavuz’la birlikte Şerife’nin evine gizlice girer.

Yavuz, orada Engin’le Şerife’nin fotoğrafını bulup saklar. Engin, Şerife’yi arayıp durumu anlatıp onu uyarır. Hatta Sumru’ya bir doz daha ilaç vermesini ister. Yakup, bir zarfın içine Şerife güvenmemesini yazıp o fotoğrafı Elif’in posta kutusuna bırakır.

Elif, fotoğrafı alıp Şerife’nin karşısına geçer. Şerife, Engin’in kocası olduğunu ama kendisine bir türlü nikah kıymadığını, yuvasını onun yıktığını söyler. Elif, Şerife’yi evden kovar. Bu arada Şebnem, Hasan’ı terk eder.

Hasan, Şebnem’in gönlünü almak için Ceyda’nın kapısına gelir. Ama Şebnem, onunla görüşmez. Meliha ise, Metin’le dışarıda görüşüp babasının sevgilisinin kendisi olduğunu, onun öldürüldüğünde orada olduğunu, babasını öldürenin kendisi değil annesi olduğunu itiraf eder.

Sumru, hastalanır. Elif, kızını hastaneye götürdüğünde onun çoklu organ yetmezliği olduğunu ve hemen ameliyata alınması gerektiğini öğrenir. Yaşadığı şokları atlatamayan Elif, tuvalette yüzünü yıkarken Engin yanına gelir.

Önce onun sağ olduğuna sevinen Elif, daha sonra onun ortadan kaybolmasını kızının çok hasta ve sigortadan gelen paraya çok ihtiyacı olduğunu söyleyip çıkar. Şerife, Engin’le Elif’in konuşmalarını kaydeder. Engin, kaydı alıp hastaneden çıkar.

Şerife’ye de kimseye görünmeden oradan ayrılmasını ister. Elif, hemen Ceyda’yla birlikte gidip sigortanın yatırdığı paranın hepsini bankadan çeker. Parayı çektikten sonra hastaneye dönen Elif, kızının iyileşmesinden başka bir şey düşünmez. O sırada hastaneye polisler gelir ve Elif’i sorar.

Yalancılar Ve Mumlar Dizisi Final Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler