Ana SayfaDizilerKardeşlerim 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Şengül'ü Polise Şikayet Ediyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer Şengül’ü Polise Şikayet Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 26. yeni bölümüyle 30 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şengül’ün, Emel’in biletinden çıkan paraları alıp sakladığı ortaya çıkar. Nebahat, Suzan’a birlikte hareket edip Akif’i bitirmeyi, onu bitirdikten sonra bekar ve zengin kadınlar olmayı teklif eder. Polisler gelip Şengül, hakkında şikayet olduğunu söyler. Kardeşlerim 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ömer, Şengül’ü polise şikayet ediyor.

Ömer Şengül’ü Polise Şikayet Ediyor!

Kardeşlerim 26. bölüm 2. fragmanında; Şengül, karakola gittiği zaman kendisini şikayet edenin Ömer olduğunu öğrenip üzerine yürüyor. İçinde Doruk ve Oğulcan’ın olduğu bir soruşturma yaşanıyor.

İşte Kardeşlerim 26. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1453080369864089604

KARDEŞLERİM 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Gidecek yeri olmayan Doruk, Asiye’lerin evine geliyor. Onlara babasıyla kavga ettiğini ve gidecek yerinin olmadığını söyler. Şengül, onu evine alıyor. Melisa, Doruk’un kaldığı yeri bilir ama annesiyle babasına onun başka bir arkadaşında kaldığını söyler. Ertesi gün Şengül, Doruk’un evlerinde kaldığını ağzından kaçırır.

Nebahat, Şengül’den onu evinden kovmasını ister. Böylelikle oğlunun eve döneceğini düşünür. Ama Doruk, eve dönmemekte kararlı olduğu için bahçeye çadır kurup orada yatmaya başlar. Berk ona kamp eşyaları getirir.

Şengül, Emel’in biletine ikramiye çıktığını öğreniyor. Bileti Emel’in çantasından alıp gidip paraları alıyor. Orhan, gidip okulla görüşüp eski işine geri dönüyor. Şengül, paranın birazını ayırıp hediyeler alıyor.

Gerisini de bahçeye gömer. O akşam Orhan’ın işe girmesi ve yaklaşan doğum gününü kutlamak için hazırlık yapar. Orhan, kendisini bekleyen evdeki sürprizi görünce çok mutlu olur. Doruk gitar çalar. Asiye ise söyler.

Şengül, Suzan’ın kapısına bir adamın geldiğini ve adamın akşam girip sabah evden çıktığını komşulardan öğrenir. Onlara Akif’in fotoğrafını gösterir. Akif’in Suzan’ın evine girdiğinden emin olunca gidip olanları Nebahat’e anlatır.

Nebahat, önce Akif’in yanına gider. Akif, Suzan’ın ağlayarak kendisini çağırdığını ve ilaç verip uyuttuğunu, çektikleri video ile tehdit edilip onlara alış veriş yapmak zorunda kaldığı yalanını uydurur.

Nebahat, ona inanıp gidip Suzan’ın patronuyla görüşüp onu işten kovdurur. Suzan, bunu Nebahat’in yaptığını anlayıp onun yanına gider. Ona gerçekleri anlatır. İnanması içinde Akif’in kendisine ev aldığını ve kendisinin bunu kabul etmediğini anlatır.

Ömer, ikramiyenin kendi biletlerine çıktığını öğrenir. Ama Emel, bileti bulamaz. Ömer, yengesinin bileti çalıp parayı aldığını öğrenir. Şengül, parayı almadığını söyler. Doruk’un eve dönmeyeceğini gören Akif, dozere binip onun kaldığı çadırı yerle bir edier. Tabi Şengül’ün sakladığı paralar da ortaya çıkar.

Kardeşlerim 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nebahat Akif’i Bitirmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler