Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Yardım Almaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 45. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Yardım Almaya Başlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 45. yeni bölümüyle 2 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Esat, Gülben’le evlenince onların evinde kalmak istemez. Hikmet, çocuklarının yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu yüzlerine vurur. Safiye, Gülben için normal davranıp Esat’ın evine gelin bohçası götürmeyi kabul eder. Orada Şennur’un kocasıyla konuşmasını duyup kendisini kaybeder. Masumlar Apartmanı 45. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gülben, Manolya hanımdan yardım almaya başlıyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Yardım Almaya Başlıyor!

Masumlar Apartmanı 45. bölüm 1. fragmanında; Gülben, zorla da olsa tedavi olmayı kabul ediyor ve Manolya hanımın kliniğine gidiyor. Onunla ilk seansına giriyor ve doktor hanıma kendisini iyileştirip iyileştirmeyeceğini soruyor.

İşte Masumlar Apartmanı 45. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 44. BÖLÜM ÖZETİ!

Esat, Han’a kesinlikle evlendikten sonra onların kurallarıyla ve onların evinde yaşamak istemediğini söyler. Daha sonra Gülben’le konuşup, onların evlerinde onların kurallarıyla yaşamaya zorladıkları İnci’yi hatırlatır.

Gülben, Esat’ın evinde yaşamak istemez. Bu durumu duyan Hikmet, onlara Esat’a engel olmamalarını söyleyip ne kadar bencil davrandıklarını yüzüne vurur. Hatta, bir an evvel evden kurtulup annelerinin kurallarından kurtulup hayata karışmalarını ister.

Safiye, Gülben için o eve gelin bohçası götürmeyi kabul eder. Prova yapmak için İnci’nin dedesinin evine girer. Onunla sohbet edip, İnci’nin kendileri hakkında kötü bir şey konuşmadığını duyunca çok üzülür.

Esra, Rüya’nın Han’a saplantılı bir şekilde aşık olduğunu onun çizdiği fotoğraflardan anlar. Valizini hazırlayıp onu evinden kovar. Rüya, giderken Han görür ve ondan annesinin evine gitmemesini ister.

Han, ablasının her istediğini yapıp onu Esat’ın evine götürür. Şennur, evi ve gelinlerini onlara karşı hazırlar. Eve vardıklarında Safiye, zorda olsa içeri girer. Onların ikram ettiği hiçbir şeyi yemediği gibi onların yeme yemelerinden de rahatsız olup fenalık geçirir.

Gülben, ablasına evi gezdirme bahanesiyle onların yanından uzaklaştırır. Safiye, aşağı inerken Şennur’un kocasıyla telefonda kavga ettiğini duyar. Onun Esat’ı Gülben’le evlendiği için evlatlıktan ret ettiğini Şennur’u da bundan sonra karısı olarak kabul etmediğini duyar.

O sırada annesinin hayali Safiye’nin karşısına geliyor ve onunla konuşmaya başlar. Han, ablasının fenalaştığını duyup koşar. O sırada Safiye, onlara kardeşini onlara vermeyeceğini, Esat’ın şimdiye kadar kadınlara para yedirdiğini söyleyip fenalaşıp yere düşüp bayılır.

 Masumlar Apartmanı 45. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Sonunda Düşüp Bayılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler