Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Balkondan Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Balkondan Düşüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 110. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Züleyha’nın Mehmet’le İzmir’e gitmesine tepki gösteriyor. Züleyha’ya aşık olan Mehmet, Abdulkadır’le yaptığı plandan vazgeçiyor. Ama o, Mehmet’i dinlemiyor. Çukurova’nın tanındık isimlerinin nişanında Mehmet ile Züleyha, dansa kalkıyor. Bir Zamanlar Çukurova 111. bölüm 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Leyla balkondan ayağı düşüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Leyla Balkondan Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 111. bölüm 1. fragmanında; Mehmet ile Züleyha, dansa kalkınca tüm gözler onların üzerine çekiliyor. Züleyha, iki ortağın dansa kalmasının normal olduğunu söylüyor. Leyla, balkondan düşüyor. Fikret onu alıp, hemen hastaneye yetiştiriyor. Leyla, yaşayacak mı?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 111. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1453834025672581126

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 110. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, Mehmet’le çıktığı yolda Demir’in bir genç kızın nasıl hayatını mahvettiğini öğrenip ondan nefret ediyor. Yolda Mehmet’e hemen Demir’den boşanacağını söylüyor. Züleyha, konağa Mehmet’le dönüyor. Fikret, Mehmet’in üzerine yürüyüp onun neden Züleyha’nın etrafında olduğunu soruyor.

Züleyha, araya girip Fikret’e, onun kendisinden hesap soramayacağını söylüyor. Hakan, Züleyha’nın masum olduğunu anlayıp Abdulkadir’e, gemi planını iptal etmesini istiyor. Abdulkadir ise, onu dinlemeyip Züleyha’nın mallarının olduğu gemiyi batırıyor.

Şermin, eve arabasıyla giriyor. Onun araba almasını duyan herkes kapıya yığılıyor. O sırada Betül eve geliyor ve annesini kocasından aldığı tazminat parasıyla nasıl araba aldığının hesabını sorup, Züleyha’nın bir şey anlamaması için annesiyle kavga ediyor.

Arabayı alıp Abdulkadir’e geri götüren Betül, ondan bunu neden yaptığının hesabını soruyor. Oda, geri adım atıp annesinin ısrar ettiğini söylüyor. Züleyha, Çukurova gazetelerine Demir Yaman’ın geçmişiyle ilgili öğrendiği şeylerden sonra onu gıyabında boşamak istediğini ilan ediyor.

Herkes, bu haberi duyuyor. Çukurova’nın önde gelen ailelerinin nişan törenine herkes davet ediliyor. Züleyha, en güzel kıyafetini giyip o törene katılıyor. Fikret’te, Betül ile o törene katılıyor. Mehmet, Züleyha’yı dansa kaldırıyor. Onların dansa kalkmasıyla herkesin gözü onların üzerine çevriliyor.

Fikret, Betül’ü dansa kaldırsa da gözü Züleyha ile Mehmet’in üzerinde oluyor. Züleyha, kimseden rahatsız olmadan dansına devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler