Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla'dan Boşanabilecek Mi?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’dan Boşanabilecek Mi?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Çağla’ya Esra’yı tehdit ettiği fotoğrafları ortadan kaldırıyor. Sonra Çağla’ya ondan boşanacağını söyleyip onu evden kovuyor. Elif ile Ekrem, sözleniyor. Yönetim kurulu toplanıp Ozan’ı işten kovuyorlar. Çınar ile Esra, Ozan için tartışıyor. Ozan ile Esra, arkadaşlarının düğününde bir araya geliyor. Aşk Mantık İntikam 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Çağla’dan boşanabilecek mi?

Cuma Dizileri 2021

Ozan Çağla’dan Boşanabilecek Mi?

Aşk Mantık İntikam 20. bölüm 1. fragmanında; Esra, Çınar’la konuşup ondan ayrılmak istediğini söylüyor. Ozan, Esra ile Çınar’ın ayrıldığını öğreniyor. Esra’ya, Çağla’yla cuma günü boşanacağını söylüyor. Esra, Ozan’a Çağla’nın ondan ayrılmayacağını söylüyor. Büyük gün geliyor. Ozan, morali bozuk bir şekilde Esra’nın yanına geliyor. Esra, onun boşanmadığını düşünmeye başlıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 20. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Elif ile Ekrem, evlerine birer not bırakıp evden kaçıyor. İki aile onların evlenmelerine razı olmak zorunda kalıyor. Küslükleri bir yana bırakıp Elif’i Ekrem’e istiyorlar ve ikili sözleniyor. Ozan, Çağla’nın Esra’yı tehdit ettiği fotoğrafları çekeni bulup o fotoğrafları yok ediyor.

Çağla, eve geldiğinde valizinin hazırlanmış olduğunu görüyor. Ozan ona, Esra’yı artık tehdit edemeyeceğini ondan boşanmak istediğini söylüyor. Çağla, onları kıskandığı için böyle bir şey yaptığını söyleyince de onu evden kovuyor.

Durumu Çağla’nın babası öğrenip Ozan’la konuşmaya gidiyor. Onun Çağla’yla barışmak istemediğini öğrenince yönetim kurulunu toplayıp Ozan’ı görevinden alıyor. Ozan, bir basın açıklaması yapıyor. Öyle olunca şirketin hisseleri düşmeye başlıyor.

Zümrüt, oğlunun işten ayrıldığını öğrenince düşüp hafızasını kaybediyor. Esra, Çınar’la görüşmeye devam ediyor. Ozan, Esra’ya yakın olmak için onunla arkadaş kalmak istediğini söylüyor. İkili arkadaş olunca daha rahat görüşüp konuşmaya başlıyor.

Esra, arkadaşlarının düğününe gidiyor. Ozan da oraya geliyor ve ikili eski günlerdeki gibi dans ediyor. Esra, Ozan’ın kendisini arkadaş olarak görmediğini anlayıp ona tepki gösteriyor. Ozan, hala onu sevdiğini ve sevmekten vazgeçmeyeceğini söylediği anda ona önemli bir telefon geliyor.

Aşk Mantık İntikam 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Çağla’dan Ayrılma Kararı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler