Ana SayfaDizilerMasterChef 11. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 11. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, haftanın son dokunulmazlık oyunuyla ekrana geldi. Ekip son dokunulmazlık oyunu için Batman Hasan Keyf’e gitti. Yörenin yemekleri yapıldı ve misafirlerin beğenisine sunuldu. Stüdyoda oylama sonuçları açıldı. MasterChef 11. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 11. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 11. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef ekibi haftanın son dokunulmazlık oyununu Batman Hasan Keyf’te yaptı. Ekip, önce Batman’ın tarihi yerlerini gezip yörenin geçmişiyle ilgili bilgi edindiler. Daha sonra şefler, her iki takım yarışmacılarına yapacakları menüyü açıkladı.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için her iki takımda var güçleriyle yörenin yemeklerinden oluşan menüyü yapmaya çalıştılar. Verilen süre başladı. Azize ile Burcu, yemek konusunda fikir ayrılığına düştü. Ortamda gerginlik oluştu.

Her şeye rağmen, her iki takımda verilen menüyü verilen süre içinde başarıyla tamamladı. Yemekler misafirlerin beğenisine sunuldu. Tadımlarını yapan misafirler oylarını kullandı. Ekip stüdyoya geri döndükten sonra önce oyunun kritiğini yaptı.

Burcu ile Azize arasındaki gerginlik konuşuldu. Azize, kendisini ifade edemedi. Burcu, durmadan onun sözünü kesip onun konuşmasına engel oldu. Öyle olunca da Azize, fenalık geçirip ağlamaya başladı. Dışarıda biraz hava aldıktan sonra tekrar stüdyoya döndü.

Oylama sonuçları açıklandı. Mavi takım haftanın 3. dokunulmazlığının da sahibi oldu. Böylelikle mavi takım kımızı takımı 2’ye 1’lik skorla haftanın galip etti.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, yarışmacılardan değerlendirme yemekleri yapmalarını istedi ve onlara 40 dakika süre verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler yapılan yemekleri değerlendirdi. En beğendikleri iki yarışmacıyı öne çağırdılar.

Azize ile Hasan’ın tabakları günün en beğenilen yemeklerini yaptı. Hasan, ikinci oldu. Azize, en başarılı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Azize, Mert’in ismini verdi. Mert, haftanın 5. eleme adayı oldu. Daha sonra oylama yapıldı ve en çok oyu alan Hasan oldu. Hasan haftanın 6. eleme adayı oldu.

Pazar günü eleme gecesinde; Pelin, Emre, Burcu, Dilara, Mert ve Hasan yarışacak.

MasterChef 11. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler