Ana SayfaDizilerElkızı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Harun Konusunda Ezo'yu Uyarıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Harun Konusunda Ezo’yu Uyarıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Elkızı, 3. yeni bölümüyle 6 kasım cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, erkenden kalkıp yemekler hazırlar. Babaannesine misafirleri olduğunu söyler. O sırada Nermin ile Harun içeri girer. Herkesin içinde Ezo, Harun’un bundan sonra şirketin müdürü olacağını açıklar. Esma, Zeliha’nın mezarı başında ağlayıp Seher’le Ezo’nun kardeş olduklarını onları kendisine emanet ettiğini söyler. Komutan Ezo’dan, gerçekleri söylemesini ister. Elkızı 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Harun konusunda Ezo’yu uyarıyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Ali Harun Konusunda Ezo’yu Uyarıyor!

Elkızı 3. bölüm 2. fragmanında; Ali, Ezo’ya Harun’un onun parasının peşinde olduğunu, onunla annesinin bir hesabı olduğunu söylüyor. Seher, Ezo’yu tehdit ediyor. Ezo, ona gereken cevabı veriyor. Jandarma, Ezo’yu o gece neler olduğu konusunda sıkıştırıyor. On üç kişiyi yakana ne deneceğini söylüyor. Ezo ise, ‘eline sağlık’ deneceğini söylüyor.

İşte Elkızı 3. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Daha önceden Zeliha’nın ölümünü soruşturan komutan, bu olayı duyunca hemen soruşturmayı kendisi yürütmek ister. Yangının ertesi gün konağa gelip Eza’yla konuşmak ister. Cavidan, komutanla onun konuşmasına engel olur ve ona yıllar önce olduğu gibi yine kendilerini rahat bırakıp gitmesini ister.

Seher, Engin’in yangında ağır yaralanmasıyla yangını Ezo’nun çıkardığını düşünür. Esma onu sakinleştirip susturmaya çalışır. Cavidan, oğlunun mevlitinde Ezo’dan misafirlerin yanına inmesini ve ağlamasını ister.

Ağlayamayan Ezo’yu ağlamaya zorlar. Ona yas kıyafetleri verir. Ama Ezo, kafasına kırmızı bir örtü bağlayıp mevlite iner. Cavidan, gelen misafirlerden utanır. Mevlite Nermin’de gelir. Cavidan, onu bir daha görmek istemediğini söyleyip kovar.

Ezo, babaannesine konağı kendisinin yaktığını itiraf eder. Ondan sonra bırakıp gider. Cavidan, üzerindeki şoku atlattıktan sonra Ezo’nun peşine düşüp jandarmaya gider. Yangının çıktığı sırada güvenlik kameralarında Seher’in orada olduğu görünür.

Sorguya çağrılan Seher, o gece sevgili olduğu Engin’in odasında olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Cavidan, Ezo’yu jandarmada bulamaz. Jandarmanın önünde bayılan Ezo’yu Harun arabasına bindirip evine götürür.

Sabaha kadar sayıklayan Ezo’nun başında dururlar. Ezo, ertesi gün kendisine gelir. Harun, Cavidan’a Ezo’nun kendi evlerinde olduğunun haberini verir. Ali, öfkeden deliye döner ve Ezo’ye kaba davranıp onu neredeyse kolundan sürükleyerek arabaya götürür.

Harun’a da kafa atıp onu yaralar. Ezo, Ali’nin bu davranışıyla ondan uzaklaşır. Cavidan, yolda durup Ezo’ya ondan başka kimsesi olmadığını, eğer jandarmaya gidip itirafta bulunursa kendi canına kıyacağını söyler. Ezo, babaannesinin annesini babasının öldürdüğünü bilmediğinden emin olunca onunla birlikte konağa geri döner.

Elkızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo’nun Kararı Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler