Ana SayfaDizilerYargı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz İle Ceylin Yakınlaşmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Yargı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz İle Ceylin Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kanal D’nin gözde dizilerinden Yargı, 8. yeni bölümüyle 7 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin, Engin’in üzerine yürür. Engin Ceylin’e, cinnet geçirdiğini söyleyip onu itip gider. Ilgaz, Ceylin’i yerde baygın yatarken bulur. Hemen Engin’in peşinden koşup onu yakalayıp tutuklar. Engin, mahkemeye çıkarılır. Söz hakkı gelince Engin, hakime bir şey açıklamak istediğini söyler. Yargı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz ile Ceylin, yakınlaşmaya başlıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz İle Ceylin Yakınlaşmaya Başlıyor!

Yargı 8. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz, Ceylin’le Engin’in karşı karşıya gelmesinden çok korkuyor. Ceylin’e, onun için endişelendiğini söyleyip duygu yüklü bir konuşma yapıyor. O ise Ilgaz’ın kendisi için ne kadar endişelendiği görünce duvarlarını kaldırmaya başlıyor ve ona sarılıyor. İkili yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Yargı 8. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Pars, Ilgaz’ın Ceylin’le soruşturmaya tanıklık etmemek için evlendiğini anlır. Ama bir şey ispatlayamaz. Onların sahte bir evlilik yaptığını herkese yayar. Ilgaz, Neva’nın yanına gidip Ceylin’le evlendiğini söyler. Neva, onların evlendiğini duyunca büyük bir şok yaşar.

Pars, taksiciyi bulan kişinin Ilgaz’ın hapishanede olan dedesi olduğunu öğrenip onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Yekta, oğlunun İnci’nin öldüğü gece hastanede olduğunu ispatlayacak sahte deliller ayarlar. Ona da harfi harfine nasıl ifade vereceğini uygulamalı olarak ezberletir.

Yekta, araba kiralama şirketinde oğlunun o gece kiraladığı arabanın geldiğini öğrenir ve hemen arabayı satın almak için oraya adam gönderir. Ceylin ile Ilgaz’da, arabanın izini bulur. Abanın satıldığını öğrenen Ceylin, arabayı takip edip arkadan arabaya çarpar.

Ilgaz, tutanak için polis çağırır. Eren’den hemen arabayı incelemesini ister. Arabada İnci’nin kanı bulunur. Ceylin, Pars’ın yanına gidip ofiste Engin’e ait bir trafik cezası bulduğunu söyleyip evrakı ona verir.

Daha sonra Eren gelip Pars’a, arabanın içinden İnci’nin kanının bulunduğuna dair belgeyi verir. Pars, Ilgaz’ın yanına gidip ona hafiyecilik mi oynadığını sorar. O da aracı süreni şüpheli bulduğunu ve arabayı incelettiğini söyler.

Yekta, İnci’nin öldüğü gün otel odasında sevgilisiyle beraber olan Osman’ın otel kayıtlarını sildirir. Zümrüt’de o gece onunla olmadığına dair ifade verir. Osman’ın evine arama emri çıkar. Aramada Yekta’nın yerleştirdiği deliller bulunur.

Bu arada Zafer, Çınar’ı silah zoruyla önce İnci’nin mezarına götürüp kızından af dilemesini ister. Daha sonra onu bir depoya götürür. Zafer’le Çınar, boğuşmaya başlar. Silah patlar ve Zafer vurulur. Hastaneden yeni çıkan Çınar’ın, ameliyat yeri kanadığı için oda orada bir süre baygın kalır.

Kendisine gelince eve döner ve babasından kendisini kurtarmasını Zafer’i öldürdüğünü söyler. Eren, Engin’i emniyete almak için yola çıkar. Ilgaz, Ceylin’e ulaşamayınca onun Engin’in yanına gittiğini anlar. Ceylin, Engin’le yüzleşir. Onun kardeşini öldürdüğünü bildiğini ima edip şimdi ona ne yapması gerektiğini sorar.

Yargı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Engin’in Hakime Açıklayacağı Şey Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler