Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'ın Ayrılık Açıklamasından Sonra...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’ın Ayrılık Açıklamasından Sonra Yıkılıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 18. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, ortadan kayboluyor. Selen, kocasıyla birlikte evi terk ediyor. Sedat, hisselerini Cavit’e satıyor ve Cana’yla yurt dışına kaçmayı planlıyor. Gitmeden son kez Nalan’la görüşmek istiyor. Sedat, Nalan’dan ayrılmak istediğini söylüyor. Camdaki Kız 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’ın ayrılık açıklamasından sonra yıkılıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Sedat’ın Ayrılık Açıklamasından Sonra Yıkılıyor!

Camdaki Kız 19. bölüm 1. fragmanında; Sedat Nalan’a, eğer kendisiyle evli kalırsa ona çok yazık olacağını yol yakından ayrılmalarının en doğrusu olacağını söylüyor. Nalan, yıkılmış bir vaziyette restorandan çıkıyor. Hayri, Nalan’ın ne kadar üzgün olduğunu görüyor ve onun yanından ayrılmıyor.

İşte Camdaki Kız 19. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, gidip bir barda içmeye başlıyor. Orada bir kadınla tanışıyor. Barın sahibi Sedat’ı tanıyıp dışarıya gazetecileri çağırıyor. Sedat, tanıştığı kadınla birlikte bardan dışarı çıktığında gazeteciler tarafından görüntüleniyor. Gazetecileri gören Sedat, onların üzerine saldırıyor.

Onlarda boş durmayıp Sedat’ı darp ediyorlar. Otele yerleşen Sedat, ertesi gün Cavit’le buluşuyor ve hisselerini ona satmak istediğini söylüyor. Cavit, Sedat’a bundan emin olup olmadığını soruyor. Oda emin olduğunu söyledikten sonra Cavit hisseleri alıyor.

Nalan, Sedat’a ulaşamadığını onun iki gündür eve gelmediğini annesinden saklıyor. Feride, bir şeyler olduğunu anlayıp kızının yanına geliyor. Rafet ile Gülcihan’ın bir şeyler sakladığını anlayan Feride, kızını kıstırıp ondan Sedat’ın iki gündür eve gelmediğini öğreniyor.

Paraları aldıktan sonra Sedat Cana’yla buluşuyor. Cana’ya, birlikte yurt dışına yerleşmeyi teklif ediyor. Oda hemen valizlerini hazırlıyor. Kocası işten gelmeden evden çıkmak istiyor. O sırada kapı çalıyor ve Cana karşısında Feride’yi görüyor.

Feride, ondan Sedat’ın yerini soruyor. O da bilmediğini söylüyor. Levent, Rafet’le konuşmaya gidiyor. Rafet ona hakaret edip kovuyor. Levent, Selen’in yanına gidip ona babasının kararını kendisinden neden sakladığını soruyor ve ona nasıl olsa babasıyla barışacağını söyleyip evi terk ediyor.

Muzo, Cavit’in yanına gidip ona Sedat’ın hisselerini aldığını bildiğini, eğer o hisseleri kendisine verirse Sedat’a verdiği paranın iki katını vereceğini söylüyor. Ama Cavit, bu teklifi kabul etmiyor. Nalan, Muzo’nun yanına gidip Sedat’la ilgili kendisinin bilmediği gerçeğin ne olduğunu soruyor.

O da onun şirket hisselerini sattığını söylüyor. Sedat, Nalan’ı arayıp onunla buluşuyor. Feride, kızının Sedat’la buluşacağı yeri öğrenip oraya gidiyor. Sedat, Nalan’ın çok temiz kalpli biri olduğunu kendisinin ona layık olmadığını ondan ayrılmak istediğini söylüyor.

Camdaki Kız 18. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Muzo Nalan’a Her Şeyi Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler