Ana SayfaDizilerKardeşlerim 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suzan Kaan'ın Akif'in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suzan Kaan’ın Akif’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, Oğulcan ile Doruk’un karakola düştüğü haberini alır. Akif ile Nebahat’ta bu durumu öğrenir. Nebahat, oğlunun karakola düşmesinin nedenini yine kardeşlerden bilir. Suzan, Kaan’ın Akif’in oğlu olabileceğini düşünüp harekete geçer. Harika, Kaan’ın içecek içtiği bardağı alıp DNA için saklar. Akif, Nebahat’tan boşanacağını açıklar. Kardeşlerim 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Suzan, Kaan’ın Akif’in oğlu olduğunu açıklıyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Suzan Kaan’ın Akif’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

Kardeşlerim 27. bölüm 2. fragmanında; Ömer, teşhis ettiği hırsızlık çetesi tarafından saldırıya uğruyor. Kostüm balosunda Suzan, herkesin içinde mikrofonu alıyor ve Kaan’ın Akif’in oğlu olduğunu açıklıyor. Akif’in bir zamanlar kendisine yaptığının aynısını ona yapıyor. Nebahat, duydukları karşısında büyük şok yaşıyor.

İşte Kardeşlerim 27. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1456316735838212100

KARDEŞLERİM 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Akif, Doruk’un eve dönmeyeceğini ve onu asla affetmeyeceğini söylemesiyle onun kaldığı çadırı yerle bir eder. O sırada Şengül’ün sakladığı paralar ortaya çıkar. Ömer, yengesinin biletlerini çalıp paraları saklamasını kabul etmez. Şengül ise, o bileti onlara almalarını kendisinin teşvik ettiğini, o yüzden o paranın kendi hakkı olduğunu savunur.

Ömer, sinirlenip yengesini polise şikayet eder. Şengül, karakola hırsızlık şikayetiyle alınır. Orada kendisini şikayet edenin Ömer olduğunu öğrenir. Ancak yinede geri adım atmaz. O parayı onlara vermez. Hırsızlık damgasından yırtmak için o parayla bir araba alır.

Nebahat, Suzan’a Akif’i bitirmek için yaptığı planı açıklar. Bu plan sonunda ikisinin de zengin olacağına inandırır. Suzan, Nebahat’ın dediği gibi Akif’e mesaj çekip buluşmak ister. Oda hemen kabul eder. Suzan, otele girmeden önce Nebahat’ın dediği gibi girişte adanı odaya kayıt ettirir.

İçeri girip Akif’le buluşur. Onunla kahve içip oyalanır. 15 dakikayı geçinde otelden çıkar. Nebahat ile Suzan, konuşurken Akif yanlarına gelir ve onların ne yaptığını Kaan sayesinde bildiğini söyler. İkilinin planları boşa çıkar. Ömer, Oğulcan ile gittiği taşıma işinde bir gariplik olduğunu anlar.

Taşıma yaptıran kişinin ofisteki değerli eşyalarının çalınmasıyla adam Ömer’i bulur. Ömer, adama durumdan şüphelendiğini, eğer onlarla iletişime girerse onu arayacağını söyler. Taşıma şirketi başka bir numaradan Ömer’e mesaj gönderir. Ömer, adamla irtibata geçip ona taşıma yapılacak adresi verir.

Oğulcan ile Doruk, Ömer’e haber vermeden taşıma işine birlikte giderler. Ömer, karakolda Oğulcan ile Doruk’un şüpheli olarak içeri alındığını görür.

Kardeşlerim 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Nebahat’tan Boşanmaya Karar Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler