Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir'in Cesedi Mi Bulunuyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir’in Cesedi Mi Bulunuyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 111. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, halasını almak için konağa gittiğinde Leyla balkondan aşağı düşüyor. Züleyha, batan malların sigortasının yatmadığını öğrenip büyük bir zarara uğruyor. Mehmet, onun zararını karşılamak istiyor. Abdulkadir, buna karşı çıkıp onu Züleyha’yla tehdit ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir’in, cesedi mi bulunuyor?

Perşembe Dizileri 2021

Demir’in Cesedi Mi Bulunuyor?

Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 1. fragmanında; Mehmet’in gözü Züleyha’dan başka kimseyi görmüyor. Onun için her şeyi göze alıyor. Fikret, Züleyha’nın tüm zararını karşılayacak parayı bulup onun önüne koyuyor ve ondan kimseye minnet etmemesini istiyor. Ama Züleyha’nın şirket hisselerinin yüzde yirmisini sattığını öğreniyor. Jandarmalar gelip Züleyha’yı tutukluyor. Bir erkek cesedi ortaya çıkıyor. Bulunan Ceset Demir’e mi ait?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1456370287465975813

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 111. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Düğünde Mehmet Züleyha’yı dansa kaldırıyor. Onları dans ederken gören Fikret, düğünden çıkıp gitmek istiyor. Ama Lütfiye, onu ikna ediyor. Çukurova’daki herkes Züleyha’nın Demir’den boşanmak istemesinin sebebinin Mehmet olabileceğini düşünmeye başlıyor.

Ertesi gün Fikret, konağa gidip halasıyla Kerem Ali’yi almaya gidiyor. Züleyha’ya da artık kendilerine ihtiyacı olmadığını söylüyor. O sırada Fadik, Leyla’yı balkonda bırakıp gidiyor. Leyla, balkondan aşağı düşüyor. Fikret, Leyla’yı kaptığı gibi hastaneye yetiştiriyor.

Orada fenalaşan Züleyha’nın yanından bir an olsun ayrılmıyor. Leyla’nın bir şeyi olmadığı ortaya çıkınca herkes rahatlıyor. Mehmet de durumu öğrenip konağa gidiyor. Ama Fikret’in tepkisiyle karşılaşınca geri dönüp gidiyor.

Züleyha, Leyla’nın kurtulması şerefine kurbanlar kesip fakir fukaraya dağıtıyor. Batan malların sigortasının olmadığını öğrenen Züleyha, büyük bir zararın içine giriyor. Mehmet, Züleyha’nın zararını hiçbir karşılık beklemeden ödemek istiyor. Züleyha ise, bunu kabul etmiyor.

Betül, gidip durumu Abdulkadir’e anlatıyor. Abdulkadir, Mehmet’e bunu yapmamasını söyleyince, onu nasıl bir bataklıktan kurtardığını hatırlatıyor. Ümit’in babasını arayan Abdulkadir kızının cinayete kurban gittiğini söylüyor. Oda gelip kızının mezarını açtırıyor.

Ümit’in mezarı açılıyor ve onun vücudunda kurşun bulunuyor. Gazetelerde Ümit’in mezarının açıldığı ve cinayete kurban gittiği haberleri yayınlanıyor. Tüm Çukurovalı ve jandarma bu suçu Demir’in işlediğini düşünüyor.

Abdulkadir, Mehmet’i yani Hakan’ın yanına gidip Züleyha’nın şirket hisselerini alıp kendisine vereceğini, eğer bunu yapmazsa onun zararlı çıkacağını söylüyor. Hakan’a, Züleyha’yı hapislerde yatıracak büyük bir bilgiye sahip olduğunu söyleyip onu tehdit ediyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’ya Aşık Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler