Ana SayfaDizilerÜç Kuruş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Komiser Efe'yle Anlaşmaya Yanaşmıyor!

İlgili Postlar

Üç Kuruş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Komiser Efe’yle Anlaşmaya Yanaşmıyor!

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Efe, Çıngıraklı mahallesinde olan olayların peşine düşüyor. Her seferinde Kartal, onun elinden kurtulmayı başarıyor. İrfan, girdiği çatışmada Halit’i öldürüyor. Halit’in ölümüyle Efe, onun katini bulmak için ant içiyor. Üç Kuruş 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kartal, komiser Efe’yle anlaşmaya yanaşmıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kartal Komiser Efe’yle Anlaşmaya Yanaşmıyor!

Üç Kuruş dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Üst üste cinayetler işleniyor ve cesetlerin üzerinden üç kuruş çıkıyor. Efe, bu cinayetleri çözmek için Kartal’la iş birliği yapmak istiyor. Ona cesetlerden üç kuruş çıktığını söylüyor. Kartal ise gülüp, onunla anlaşamayacağını söylüyor.

İşte Üç Kuruş 2. bölüm 1. fragmanı…

ÜÇ KURUŞ’UN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Çıngıraklı mahallesinin koruyucu konumunda mafya lideri, Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin yolu bir cinayet vakasıyla kesişiyor. Efe, Kartal’ın yaptığı illegal işleri ortaya çıkarıp onu tutuklamak için mücadele veriyor.

Kartal ise, her seferinde Efe’nin hamlelerinden kurtulmayı başarıyor. Kartal ile Efe arasında nefes kesen bir kovalamaca oyunu yaşanırken ikilinin hayatı, hikayenin gizemli karakteri İrfan’ın işlediği cinayetlerle birlikte alt üst oluyor.

İrfan, Çıngıraklı’dan bir kişiyi öldürünce bu durum Kartal’ı harekete geçiriyor. Ancak olayın peşine düşen Kartal da aynı katil tarafından saldırıya uğruyor. İrfan, Kartal’ı da diğer kurbanları gibi tuzağa çekiyor.

Tıpkı diğer cinayetlerindeki gibi onu öldürüp ardından üzerine üç kuruş atıyor ve fotoğrafını çekiyor. İşte tam o sırada Kartal’ın elindeki “ÇP” damgasını fark eden İrfan büyük bir şaşkınlık yaşıyor ve Kartal’ın yaşamasını istiyor. Efe ve Halit, Kartal’ı kurtarıp İrfan’ın peşine düşüyor.

Köşeye sıkışan İrfan, girdiği çatışmada Halit’i öldürdü ve arabasını patlatarak kaçmayı başarıyor. Yaşanan bu olay Efe için bir dönüm noktası oluyor. Meslekten uzaklaştırıldı ancak ne olursa olsun babası olarak gördüğü Komiser Halit’i öldüren katili bulmadan durmamayı düşünüyor.

Kartal ise saldırıdan kurtuluyor. Ancak bu olay mahalledeki otoritesini sarsıyor. Kartal ve Efe, bir katilin peşinden aynı yola girerken aksiyonun hız kesmediği bölümün finalinde İrfan’ın da elinde “ÇP” damgası olması ve bu damgaya bakarak ağlaması dikkat çekiyor. “ÇP’nin hikayesi neydi ve Kartal ile İrfan’ın arasında nasıl bir bağlantı vardı?” Tüm bu soruların yanıtı izleyicide büyük bir merak yaratıyor.

Bakalım dizinin yeni bölümünde neler olacak? Efe ile Kartal, uzlaşma sağlayacak mı?

Üç Kuruş Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler