Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe'nin İşlediği Günah Ne?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe’nin İşlediği Günah Ne?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Musa, Derya’ya boşanacağı konusunda yalan söylüyor. Rezzan, annesinin gelmesiyle yaşayamadığı çocukluğunu yaşamaya başlıyor. Keklik, annesinin başından geçenleri anlatıyor. Pembe, işlediği günah için kendisini öldürmeye zorlanıyor. Pembe’nin işlediği günah ne?

Cuma Dizileri 2021

Pembe’nin İşlediği Günah Ne?

Kırmızı Oda 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Derya, bir ay sonra kliniğe geliyor. Ona yeni ofisini açtığını ve Barlas’la tanıştığını anlatıyor. Barlas’ın olgunluğundan etkilenen Derya, onun yaşça küçük olup kendisine uygun olmadığını düşünüyor. Öte yandan Musa, Derya’yla tekrar birlikte olmak için ona eşinden boşanacağını söylüyor.

KIRMIZI ODA 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derya, Musa’ya inanıp onunla yemeğe çıkıyor. Ama Musa, ilk fırsatta karısını arayıp eve gecikeceğini söylüyor. Rezzan, kliniğe daha toparlanmış bir şekilde geliyor. Doktor hanıma Cafer’in Melis’le nişanlanıp Dubai’ye gittiğini, ama kendisini hala unutamadığını oradan kendisine şarkılar gönderdiğini anlatıyor.

Nermin, hastaneden çıkıyor ve kızına yaptıkları aklına gelip yataklara düşüyor. Eşinin desteğiyle ayağa kalkıp Rezzan’ın hayatta olduğunu, onu mutlu etmek için uğraşmaları gerektiğini söylüyor. Rezzan, hayatında ilk kez doğum gününün kutlanmasının mutluluğunu yaşıyor.

Daha sonra Keklik geliyor. Doktor hanıma annesinin hüzünlü hikayesini anlatmaya başlıyor. Firuzan, çok fakir bir ailede yaşıyor. Babası onu zengin bir ailenin oğlu Baki’ye veriyor. Firuzan, Baki’nin çocuk felci geçirdiğini ve koltuk değnekleriyle yürüdüğünü anlasa da babası onu evlendiriyor.

Firuzan zamanla Baki’ye iyi bakıp onu yürütmeyi başarıyor. Bu sırada kocasının abisi Tayyar, Firuzan’a göz koyuyor. Baki işteyken Firuza’na zorla sahip oluyor. Firuzan, korkudan bunu kimseye anlatamıyor. Tayyar, Firuzan’la zorla birlikte olmaya devam ediyor.

Bir gün Baki, abisiyle Firuzan’ı birlikte görüyor. Tayyar, Firuzan’ın kendisine yanaştığını söylüyor. Baki, silahını abisine doğrultuyor. Ama sonra silahı kafasına doğrultup kendisini öldürüyor. O öldükten sonra Firuzan, Tayyar’ın ikinci karısı oluyor.

Firuzan, hamile olduğunu öğreniyor ve bebeğini düşürmek için kendisini paralıyor. Ama bebek düşmüyor. Keklik o bebeğin kendisi olduğunu doktor hanıma söylüyor. Firuzan, Tayar’ın karısının yardımıyla o evden kaçıp İstanbul’a gitmeyi başarıyor.

Pembe’den, işlediği günah için kendi kendisini vurup öldürmesi isteniyor. Bunu yapamayan Pembe, çantasında silahla gezmeye mahkum kalıyor. Doktor hanımla görüşmeye gelen Pembe, çantasından çıkarttığı silahı masanın üzerine koyuyor. Doktor hanıma o silahın orada durmasını istediğini söylüyor.

Kırmızı Oda 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Korkularından Kurtulmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler