Ana SayfaDizilerAziz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Dilruba'yı Büyük Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

İlgili Postlar

Aziz 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Dilruba’yı Büyük Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Aziz, ilk bölümüyle ekrana geldi. Aziz, Efnan’ı kurtarmaya çalışırken Andre’yi öldürüyor. Babası durumu öğrenince Aziz’i Antakya’dan gönderiyor. Pierre ise, suçsuz Zülfükar’ı astırıyor. Herkes Aziz’in öldüğünü düşünürken o yıllar sonra geri dönüyor. Aziz, babasının öldüğünü tüm mallarını kaybettiklerini ve Dilruba’nın ise Adem’le nişanlı olduğunu öğreniyor. Efnan’ın intihardan başka çaresi kalmıyor. Aziz, onun hayatını kurtarıyor. Aziz 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Aziz, Dilruba’yı büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Dilruba’yı Büyük Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Aziz 2. bölüm 1. fragmanında; Dilruba, Aziz’i beklerken karşısında Adem’i buluyor. Onun Aziz’i öldüreceğini anlayınca Adem’i vuruyor. Aziz, Efnan’ın hayatını kurtarıyor. Efnan, Aziz’den kendisine sahip çıkmasını istiyor. Aziz, Dilruba’ya unuttuğunu söylüyor. Dilruba, Aziz’in evinde Efnan’ı görüyor. Aziz’in kendisini onun için terk ettiğini düşünüyor. Adem ile Dilruba, evlilik hazırlıklarına başlıyor.

İşte Aziz 2. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Antakya’nın en büyük halı üreticisi ve Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz Payidar’ın refah ve ışıltı dolu hayatı Fransız güçleri komutanı Pierre’in oğlu Andre’yi öldürmesiyle altüst oluyor. Aziz, Andre’nin bir köylü kızına saldırdığını görünce kızı kurtarabilmek için onu vurmak zorunda kalıyor.

Eğer onu vurmasa Andre onu vuracaktı. Bu olay üzerine Aziz, babasının ısrarıyla şehri terk etmek zorunda kalıyor. Mal taşıyan bir kervan ile şehirden ayrılan Aziz, bir süre sonra kervana yapılan bir saldırıda yaralanıyor. Herkes Aziz’in öldüğünü düşünürken Aziz, 2 yıl sonra Antakya’ya geri dönüyor.

Ancak döndüğünde hiçbir şey eskisi gibi bulamıyor. Babasının öldüğünü, sahip oldukları her şeyin satıldığını öğreniyor. Aslında, babası ölmeden önce Galip’e tüm mallarını devir ediyor ve ondan Aziz gelince malları ona devretmesini istiyor.

Aziz, tüm bunların üzerine büyük aşkı Dilruba’nın kuzeni Adem ile nişanlandığını öğreniyor. Aziz’in gelişi Antakya’da büyük ses getirirken Dilruba’nın hayatını da tamamen alt üst oluyor. Çünkü Dilruba, gerçek aşkı Aziz’le birlikte olmak istiyor. Ancak maddi durumlarının kötüye gitmesi, annesi ve Galip Payidar’ın evlenecek olması bu kavuşmanın önündeki engel oluyor.

Dilruba her şeye rağmen Aziz’e bir mektup yazarak onunla olmak istediğini söylüyor. Mektup Aziz’in eline ulaşıyor. Efnan, babasının borcu karşılığında yaşlı bir adama veriliyor. Onun elinden kaçan Efnan, erkek kılığına girip ekmek çalıyor.

Aziz, onu görüp karnını doyuruyor. Babası ile Efnan’ı sattığı adam peşine düşüyor. Aziz, onun kaçtığını görüp kurtarıyor. Onu köyüne götürmek isteyince Efnan, yüksek bir yerden kendisini aşağı bırakıyor. Aziz’de, peşinden atlıyor ve erkek çocuğu sandığı kişinin bir genç kız olduğunu görüyor.

Dilruba, bohçasını alıp Aziz’le buluşacağı yere gidiyor. Adem de, oraya gidip Aziz’i öldürmeyi planlıyor. Dilruba, Aziz’i beklerken karşısında Adem’i buluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler