Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Korkularından Kurtulmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derya Korkularından Kurtulmaya Başlıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 50. yeni bölümüyle 5 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; İbrahim, Nevim’i kliniğe yatırır. Rezzan, işine döner. Derya ile Deniz, birlikte yeni bir hayat kurmaya başlar. Süveyda, Narin’le tanışır. Asuman ile Mustafa’nın korktukları olmaz. Narin kızını, Süveyda kayıp parçasını bulur. Kırmızı Oda 50. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Derya, korkularından kurtulmaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2021

Derya Korkularından Kurtulmaya Başlıyor!

Kırmızı Oda 50. bölüm 1. fragmanında; Nermin, klinikten çıkıp evine dönüyor. Onun dönmesiyle Rezzan’ın hayatı değişiyor. Nermin, neler yaptıklarının farkına varıp büyük bir üzüntü içine giriyor. Derya’nın evli sevgilisi karısından boşanıp ona dönmek istiyor. Keklik, seanslara başlıyor. Derya, ilk kez birinin kendisinden vazgeçmediğini fark ediyor.

İşte Kırmızı Oda 50. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Rezzan ile İbrahim, kliniğe daha mutlu bir şekilde gelir. Önce İbrahim, doktor hanımla görüşür. Ona, Nevin’i zorda olsa kliniğe yatırmayı başardığını, o evden gittikten sonra Rezzan’la günlerinin daha huzurlu geçtiğini anlatır.

Daha sonra Rezzan, doktor hanımla konuşur. Rezzan, işine geri döner. Orada yeni bir arkadaş edinir. Cafer, takıntısından tam uzaklaşmaya başladığında arkadaş olduğu Melisa’yla Cafer’i birlikte görür.

Doktor hanım Derya ile Deniz’e, annelerinin kendisiyle konuşmaya geldiğini, onun hapishanede yaşadıklarını anlatır. Ama onun gittiğinden ve gittiği yerden bahsetmez. Deniz, nişanlısından ayrılır. Derya da sevgilisinden ayrılır. İki kardeş yeniden bir başlangıç yapıp birbirlerine tekrar kenetlenir.

Asuman ile Mustafa, Süveyda ile kliniğe gelir. Önce onlar doktor hanımla konuşur. Süveyda’nın Narin’le tanıştığını ve o günden sonra kendilerine bir şey anlatmadığından bahseder.

Doktor hanım sonra Süveyda’yla konuşur. Önce Süveyda, Ozan’la ilişkisinden bahseder. Ozan’a Süveyda, Narin isimli bir akrabalarıyla tanıştığını, o kadının sara krizi geçirdiği şarkıyı söylediğini, annesiyle babasının kendisinden o kadınla ilgili bir şey sakladıklarını söyler.

Ozan da Süveyda’yı, Narin’in yanına götürür. Süveyda, Narin’e ismini söyleyince o bebek diye ona sarılıp ağlamaya başlar. Narin, Süveyda’nın kızı olduğunu anlar. Daha sonra Süveyda, içindeki boşluğu tamamlar ve ilk kez o baş ucundan ayırmadığı sepeti kaldırır.

Asuman ile Mustafa, Süveyda’yla birlikte yine Narin’i ziyarete giderler. Süveyda, Narin’e bir bebek alıp hediye eder. Asuman Narin ile yalnız kalır. Narin, bebeğin büyüdüğünü ona iyi baktığını söyler. Asuman, ağlayarak Narin’e sarılıyor ve bebeğe çok iyi baktığını söyler.

 Kırmızı Oda 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Narin Kızını Süveyda Kayıp Parçasını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler