Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha'ya Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Züleyha’ya Aşık Olduğunu Gizleyemiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 111. bölümüyle 4 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet ile Züleyha, dansa kalkınca tüm gözler onların üzerine çekilir. Züleyha, iki ortağın dansa kalmasının normal olduğunu söyler. Leyla, balkondan düşer. Fikret onu alıp, hemen hastaneye yetiştirir. Leyla, yaşayacak mı? Bir Zamanlar Çukurova 111. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Züleyha’ya aşık olduğunu gizleyemiyor.

Perşembe Dizileri 2021

Mehmet Züleyha’ya Aşık Olduğunu Gizleyemiyor!

Bir Zamanlar Çukurova  111. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Mehmet’e hiç aşık olup olmadığını soruyor. Oda, şu ana kadar aşık olmadığını söyleyip ona aşık olduğunun sinyallerini veriyor. Betül, Fikret’le evlenme hayalleri kuruyor. Fikret, Züleyha’ya karşı korumacı tavırlarına devam ediyor ve onları kimsenin üzmesine müsaade etmeyeceğini söylüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 111. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1455263319120564225

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 111. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Mehmet’le çıktığı yolda Demir’in bir genç kızın nasıl hayatını mahvettiğini öğrenip ondan nefret eder. Yolda Mehmet’e hemen Demir’den boşanacağını söyler. Züleyha, konağa Mehmet’le döner. Fikret, Mehmet’in üzerine yürüyüp onun neden Züleyha’nın etrafında olduğunu sorar.

Züleyha, araya girip Fikret’e, onun kendisinden hesap soramayacağını söyler. Hakan, Züleyha’nın masum olduğunu anlayıp Abdulkadir’e, gemi planını iptal etmesini ister. Abdulkadir ise, onu dinlemeyip Züleyha’nın mallarının olduğu gemiyi batırır.

Şermin, eve arabasıyla girer. Onun araba almasını duyan herkes kapıya yığılır. O sırada Betül eve gelir ve annesini kocasından aldığı tazminat parasıyla nasıl araba aldığının hesabını sorup, Züleyha’nın bir şey anlamaması için annesiyle kavga eder.

Arabayı alıp Abdulkadir’e geri götüren Betül, ondan bunu neden yaptığının hesabını sorar. Oda, geri adım atıp annesinin ısrar ettiğini söyler. Züleyha, Çukurova gazetelerine Demir Yaman’ın geçmişiyle ilgili öğrendiği şeylerden sonra onu gıyabında boşamak istediğini ilan eder.

Herkes, bu haberi duyar. Çukurova’nın önde gelen ailelerinin nişan törenine herkes davet edilir. Züleyha, en güzel kıyafetini giyip o törene katılır. Fikret’te, Betül ile o törene katılır. Mehmet, Züleyha’yı dansa kaldırır. Onların dansa kalkmasıyla herkesin gözü onların üzerine çevrilir.

Fikret, Betül’ü dansa kaldırsa da gözü Züleyha ile Mehmet’in üzerinde olur. Züleyha, kimseden rahatsız olmadan dansına devam eder.

Bir Zamanlar Çukurova 111. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Balkondan Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler