Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Jale Azra'nın Oğlunu...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Jale Azra’nın Oğlunu Kaçırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahkeme bittikten sonra Miray, annesine onu asla affetmeyeceğini bu olanların onu suçu olduğunu söyler. Sergen ise, ondan asla boşanmayacağını bu davanın çekişmeli bir şekilde devam edeceğini söyler. O sırada Yıldırım Azra’nın kolundan tutup onu oradan uzaklaştırmak ister. Bunu gören Sergen, ondan karısına dokunmamasını ister. Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Jale, Azra’nın oğlunu kaçırıyor.

Salı Dizileri 2021

Jale Azra’nın Oğlunu Kaçırıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm 2. fragmanında; Azra, Melisa’yı Koray’ın elinden kurtarmak için bir oyun oynuyor. Jale, okulun çıkışına gidip Azra’nın oğlunu alıyor ve onu annesine götüreceğini söylüyor. Miray, son anda fark edip kardeşini arabadan çıkartmak istiyor. Ama Jale, durmuyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sergen, kendisini köşeye sıkıştıran Azra’nın hazırladığı boşanma protokolünü imzalamak zorunda kalır. Jale, onlar yokken evlerine girip onun hamile olduğunu öğrenir ve ultrason görüntüsünü alır. Bir de masada duran Melisa’nın boşanma dosyasını görür.

Melisa Tezcan’ın boşanacağını avukatının da Azra olduğunu medyaya yayar. Gizli olan bu bilginin ortaya çıkmasıyla Melisa çok zor durumda kalır. Koray, Melisa’nın tek başına dışarı bile çıkmasını yasaklar. Ona gardiyanlık etmek için de eve annesini getirir.

Melisa, bir fırsatını bulup Azra’yı arar. Ona kocasının kendisine zorla Dubai’ye gitme projesini imzalatacağını söyler. Jale, elindeki Azra’nın ultrason görüntüsüyle Sergen’e ondan hamile olduğunu söyler. Sergen, bu haberle içinden çıkılmaz bir duruma girer.

Miray, Jale’nin doldurmalarıyla annesine karşı tavır almaya başlar. Azra, cebindeki ultrason görüntüsünü bulamaz. Miray’ın anahtarını kaybettiğini öğrenip evin kapısının kilidini değiştirir. Sergen, Azra’nın Yıldırım’la birlikte olacağını düşünüp kabuslar görmeye başlar.

Üzerine bir de Sergen kapıda kalır. Onun kapının kilidini kendisinin içeri girmemesi için özellikle yaptığını düşünür. İçeri girdiğinde Yıldırım’ı evde görünce daha da sinirlenip onun üzerine yürür. Dahası onun Azra’nın avukatı olduğunu öğrenir ve öfkesi ikiye katlanır.

Melisa’nın hamile olduğunu kayın validesi anlar. Hemen durumu oğluna anlatır. Koray, basın açıklamasından sonra Dubai projesini imzalar. Sonra herkesin içinde sözleşmeyi yırtıp bu projeyi gerçekleştirmeyeceğini, çünkü karısının hamile olduğunu öğrendiğini söyler.

Azra, Jale’den hesap sormaya yanına gider. Ona, Sergen’den boşanacağını peşini bırakmasını ister. Jale, onun hamile olduğunu Sergen’den sakladığını bildiğini söyler. O sırada Sergen Azra’nın Jale’nin yanında olduğunu anlayıp onun evine gider.

Onların konuşmalarını duyar ve Azra’nın hamile olduğunu ve kendisinden sakladığını öğrenir. Boşanma mahkemesinin günü gelir. Azra, hakime boşanmak istediğini sözlü de beyan eder. Sıra Sergen’e gelir. Sergen, o protokoldeki imzanın kendisine ait olduğunu ama karısının hamile olduğunu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçtiğini söyler.

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Azra’ya Meydan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler