Ana SayfaDizilerMasterChef 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın yeni bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununda takımlar Balkan yemekleriyle yarıştı. Üçerli gurup halinde yarışan takımlar en iyi tabakları sunmak için mücadele etti. MasterChef 13. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 13. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

MasterChef 13. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef Türkiye 2021’in 13. haftasının 2. dokunulmazlık oyununda, şefler takımlardan 6 tane Balkan yemekleri yapacakları açıkladı. Takımlardan, bu yemeklerin üçünü yapmak için üç yarışmacı seçmelerini, verilen süreden önce yemeklerini bitiren takım kornayı çalıp karşı takıma bir dakika süre verileceği açıklandı.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Her iki takımın üçerli grubu ayarlandı ve ilk üç yemek yapılmaya başlandı. Tahsin, acele edip kornayı çaldırdı. Bu arada acele ettiği için tatlının üzerine serpilecek pudra şekerini unuttu.

İlk turu mavi takım 2’ye 0 önde bitirdi. İkinci tur başladı ve verilen sürenin bitiminde kırmızı takımdan Sergen’in yemeği beğenilmedi. Pelin’in yemeği daha başarılı bulunca kazanan mavi takım oldu. Tatlıyı kırmızı takım kazansa da sonucu etkilemedi.

İlk dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazanmıştı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Eren’in kaptanlığında olan mavi takım kazanınca beraberlik yakalandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, yarışmacılardan Diabet hastalığı yaşayan insanların hayatına dokunmak için özel bir menü verdi. Yarışmacılardan verilen ürünlere göre yaratıcı yemekler istedi.

Verilen süre içinde kırmızı takım var güçleriyle bireysel dokunulmazlık almak için mücadele etti. Sürenin bitiminde 6 yarışmacı yaptıkları yaratıcı yemekleri şeflerin beğenisine sundu. Şefler, yemekleri değerlendi ve en başarılı tabakları yapan üç yarışmacıyı öne çağırdı.

Bu yarışmacılar; Mert, Görkem ve Dilara oldu. Günün üçüncüsü Görkem oldu. Dilara, en iyi tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu ve bir eleme adayı belirlemeye hak kazandı.

Haftanın 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dilara, ilk eleme adayı olarak Tahsin’in ismini verdi. İkinci eleme adayı ise oy çoğunluğuyla Sergen oldu. Böylece, haftanın eleme adayları; Azize, Pelin, Tahsin ve Sergen oldu.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

Şefler, yarışmacılara haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için Sakarya’ya gideceklerini açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Kimler eleme potasına düşecek? Bu akşam belli olacak.

MasterChef 13. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Hangi Elenen Yarışmacılar Ana Kadroya…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler