Ana SayfaDizilerMasterChef 13. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Hangi Elenen Yarışmacılar Ana Kadroya...

İlgili Postlar

MasterChef 13. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Hangi Elenen Yarışmacılar Ana Kadroya Girdi?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 13. haftasının ilk bölümüyle ekrana geldi. MasterChef’in yeni haftasının ilk bölümünde önce kaptanlık oyunu oynandı. Mavi takım kaptanı belli oldu ve takımlar kuruldu. Daha sonra elenen yarışmacılar stüdyodaki yerlerini aldı ve iki turdan oluşan oyunda mücadele etti. MasterChef 13. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Hangi elenen yarışmacılar ana kadroya girdi. Detaylar haberimizde…

MasterChef’te Elenen Yarışmacılara Ana Kadroya Girme Fırsatı!

MasterChef 13. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye 12. haftayı da geride bıraktı. Haftanın ilk bölümünde ana kadroda kalan 10 yarışmacı kaptanlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldı. Şefler, önce yarışmacılarla eleme gecesinde yaşananları konuştu. Daha sonra kaptanlık oyunu için önlerindeki kutuları açtılar.

MASTERCHEF 13. HAFTA KAPTANLIK OYUNU!

Şefler, kaptanlık oyunu için yarışmacılardan Donat yapmalarını istedi. En iyi ve farklı on tane Donat’ı yapan yarışmacının mavi takım kaptanı olacağı oyun başladı. Her biri ayrı iddialı başlayan yarışmacıların Donat’ları istedikleri gibi olmadı. Verilen sürenin bitiminde tüm yarışmacılar Donat’larını tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

Şefler, yarışmacıların yaptığı Donat’ları tek tek değerlendirdi ve gecenin en başarılı tabağını yapan üç isim açıklandı. Burcu, Hasan ve Eren arasından, en başarılı tabağı yapan isim Eren oldu. Eren, mavi takım kaptanı olmayı başardı.

Eren, biraz düşündükten sonra kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Dilara’yı seçti. Takımlar şöyle kuruldu;

Mavi takım kaptanı Eren, seçtiği yarışmacılar; Burcu, Hasan, Safanur ve Pelin’i seçti.

Kırmızı takım kaptanı Dilara, seçtiği yarışmacılar; Tahsin, Sergen, Mert ve Araz’ı seçti ve böylelikle takımlar kuruldu. Şefler, yarışmacılara avantaj oyunu oynanmayacağını ve elenen yarışmacılardan iki kişinin ana kadroya dahil edileceğini, ilk turu kazanan yarışmacının mavi takıma dahil olacağını, ikinci turu kazanan yarışmacının ise kırmızı takıma dahil olacağını açıkladı.

Hangi Elenen Yarışmacılar Ana Kadroya Girdi?

Eleme adayları, ilk tur için mutfaktaki yerlerini aldı. Elenen yarışmacıların arasında Emre’nin olmadığı dikkat çekti. Emre, neden yarışmaya dönmek için bu tura katılmadı büyük merak konusu oldu. Bir gün önce elenen Azize, bu fırsatın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu tekrar ana kadroya girmek istediğini söyledi.

Eleme turunda şefler yarışmacılardan kabak dolması yapmalarını istedi. En iyi kabak dolmasını yapan isim Azize oldu. Azize, tekrar ana kadroya döndü ve mavi takımdaki yerini aldı.

İkinci turda geriye kalan yarışmacılardan, Narenciye ve portakal soslu Ördek yarılması istendi. İkinci turun en başarılı yemeğini yapıp ana kadroya giren isim Görkem oldu. İki turda da son ikiye kalan Hamza’yı şefler ve tüm yarışmacılar alkışlayarak tebrik etti.

MasterChef 12. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler