Ana SayfaDizilerMasterChef 12. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 12. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı eleme bölümüyle ekrana geldi. İki turdan oluşan eleme gecesinde 6 yarışmacı var güçleriyle yarışmadan elenmemek için mücadele verdi. İlk turu geçen üç yarışmacı yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. MasterChef 12. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 12. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 12. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef’in 12. haftasında eleme potasına düşen 6 yarışmacı, eleme gününde tekrar mutfağa girdi. Şefler, eleme adaylarıyla önce haftanın kritiğini yaptı. Daha sonra onlara yarışmadan elenirlerse ne yapacaklarını sordu. 6 yarışmacı yarışmadan elenmek istemediklerini söyledi.

BİRİNCİ ELEME TURU!

Birinci eleme turunda yarışmacılara İstakoz verildi ve bu balıkla yaratıcı yemekler yapılması istendi. 6 yarışmacı var güçleriyle en iyi yaratıcı yemeği yapmak için mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarılı tabakları yapan yarışmacıların ismini açıkladı.

Pelin, Dilara ve Sergen, birinci eleme turundan başarıyla çıkmayı başardı. Bu üç yarışmacı en az bir hafta daha yarışmada kalabilmeyi garantiledi.

İKİNCİ ELEME TURU!

İkinci eleme turuna kalan Burcu, Araz ve Azize tekrar mutfağa girdiler. Somer şef, kendi imza yemeği olan Pani Puri’yi tanıttı. Yarışmacılardan bu tabağa en yakın tabağı yapmalarını istedi. Üç yarışmacı da Pani Puri’yi yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde yarışmacılar tabaklarını bitirip şeflerin beğenisine sundular.

İkinci eleme turunun birincisi Burcu oldu. Burcu, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Azize’ye sarılıp onu eğer incittiyse kendisini affetmesini istedi. Geriye Araz ile Azize kaldı. Araz, eleme turundan ikinci olarak kurtulmayı başardı. Yarışmada kalacağına sevinirken Azize’nin elenecek olmasına çok üzüldü.

MASTERCHEF 12. HAFTA ELENEN İSMİ AZİZE OLDU!

MasterChef 12. haftanın elenen yarışmacısı Azize oldu. Şefler, gözyaşlarını tutamayan Azize’ye özgü dolu sözler söyledi ve ona sarılıp hayatında başarılar diledi. Hiç bir eğitim almadan sadece aldığı bir kitapla çalışarak yarışmaya katılan Azize, arkadaşlarının yanına gidip onlarla da vedalaştıktan sonra üzülerek stüdyoyu terk etti.

MasterChef 12. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler