Ana SayfaDizilerElkızı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun'la Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

İlgili Postlar

Elkızı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Harun’la Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 4. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ezo, babaannesinin inadına Harun’a şirkette iş ve kalacakları bir villa veriyor. Ali, Ezo’nun bu kararına karşı çıkıp onu üzecek kelimeler kullanıyor. Ezo, kendisini denize atıyor. Harun, onun peşinden denize atlayıp onun kahramanı olmaya çalışıyor. Ezo, babaannesini kasabalıların elinden kurtarıp kahraman oluyor. Aslı ile Ali, kaza yapıyor. Ezo, Aslı’nın Harun’un sevgilisi olduğunu öğreniyor. Elkızı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ezo, Harun’la annesinin gerçek yüzünü görüyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ezo Harun’la Annesinin Gerçek Yüzünü Görüyor!

Elkızı 5. bölüm 1. fragmanında; Ezo, yakınlarının Harun’la annesinin güvenilir insanlar olmadığını onların başka amaçları olduğunu söylediğini hatırlayıp onları inanmadığı için pişman oluyor. Harun’un karşısına çıkıp onun parası içip kendisiyle yakınlaşmak istediğini anladığını söylüyor. Nermin’e ise, babasının metresi olduğunu bildiğini söylüyor ve onu konuşturmuyor.

İşte Elkızı 5. bölüm 1. fragmanı….

ELKIZI 4. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ezo, babaannesinin inadına Harun’u şirketin müdürü yaptığını, onlara villa verdiğini açıklıyor. Nermin, hemen sabahtan villaya yerleşip temizlik yapılması için Ezo’dan yardım istiyor. Ezo, onların bu acelelerini anlamıyor. Harun, hemen onun kendilerine inanmadığını düşünüp ona kira sözleşmesi sunuyor.

Eğer, imzalamazsa da o evden çıkacaklarını söylüyor. Ezo, sözleşmeyi imzalıyor. Bu arada sürekli Aslı, Harun’a ulaşmaya çalışıyor. Ama ulaşamıyor. Ezo, ilk iş gününde şirkete geliyor. Ali, ona Harun yüzünden işten çıkartmak zorunda kalacağı insanla yüzleştiriyor.

Ona, ya o yirmi yıllık emektar çalışanını işten kovmasını yada, Harun’a söz verdiği işi iptal etmesini istiyor. Ali, Ezo’ya karşı çok kırıcı konuşuyor. Ezo, şirketten çıkıp üzülerek eve gidiyor. Harun onu yolda görüp arabasına alıyor.

O sırada Aslı, onu sürekli aramasından Ezo’yu gözünden kaybediyor. Ezo, kendisini yüksek bir yerden denize atıyor. Harun’da, peşinden atlıyor. Bir sahipsiz tekne bulup ikili orada geceyi geçiriyor.

Harun, özellikle Ezo’nun sarhoş olmasını sağlıyor. Resul’un karısının katili olduğu yayılıyor. Çalışanlar onun ruhuna dağıtılan tatlıyı yemek istemiyor. Cavidan, bunu duyup oğlunun ruhuna dağıtılan tatlıyı yemeyenlerin hepsini işten kovuyor.

Eve sarhoş gelen Ezo’yu, babaannesi odaya kilitliyor. İşsiz kalan işçiler kapıya dayanıyor. Ezo, o odadan kurtulup babaannesini kurtarıyor ve işçilerin gözünde kahraman oluyor. Cavidan, aslında ölmeyen Bahar’ı zincirlerle bir yerde hapis ediyor.

Harun, Aslı’yı yakında çalıştığı şirketin tüm hisselerini alıp onunla mutlu bir hayat yaşayacağı konusunda ikna ediyor. Ali ile Aslı, büyük bir kaza geçiriyor. Ezo, Ali’yi görmeye gidiyor. Oda, kaza yaptığı kızı görmek istiyor. Ezo ile Ali, Aslı’yı görmeye gittiklerinde Harun’u onun elini tutarken görüyorlar.

Elkızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Harun Ezo’ya Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler