Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan'la Birlikte Eve Dönüyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’la Birlikte Eve Dönüyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 20. yeni bölümüyle 18 kasım perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Nalan, Sedat’ın kendisinden boşanmasını istediğini öğrendikten sonra arkadaşının evine gider. Rafet, tüm olanları ertesi gün öğrenir. Cavit’e gidip ondan hisseleri geri vermesini ister. Sedat, Cana’yla yurt dışına gitmeye hazırlanırken bu satışın iptal olduğunu öğrenir. O sırada Nalan, gelir ve Sedat’la konuşmak ister. Camdaki Kız 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan’la birlikte eve dönüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat Nalan’la Birlikte Eve Dönüyor!

Camdaki Kız 20. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Sedat’ı geri döndürmeyi başarıyor. Sedat, büyük bir çıkmazda kaldığı için onunla eve geri dönüyor. Muzo, kız arkadaşını Nalan ve Sedat’la tanıştırmaya karar veriyor. Nalan, Muzo’nun kız arkadaşının kendisine benzediğini görüp şaşırıyor. Sedat ise, o kızı hatırlıyor. Cana, kocasıyla büyük bir problem yaşıyor. Nalan, artık Sedat’la Cana’nın ilişkisi olduğundan emin oluyor.

İşte Camdaki Kız 20. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan, Sedat’ın kendisinden boşanmak istediğini öğrendikten sonra, onun parmağındaki yüzüğü çıkardığını görür. Oda, yüzüğünü çıkarıp Sedat’a verip oradan ayrılır. Nalan, büyük bir şok içinde oradan ayrılır. Hayri, bir an olsun onun yanından ayrılmaz.

Nalan gittikten sonra Feride, Sedat’la konuşur. Sedat, Feride’ye kesin ve net cevap verip ona kararından dönmeyeceğini söyler. Feride, dışarı çıkıp kızını arar. Nalan annesine, bir şey olmamış gibi davranıp evde olduğunu söyler.

Feride, perişan halde eve gelip ilaç alır. Nalan, eve gidip çantasını toplar. Gülcihan, Rafet’e yalan söyleyip Muza’yla birlikte Nalan’ın odasına gider. Nalan onlara, Sedat’ın kendisinden boşanmak istediğini daha fazla orada kalamayacağını söyleyip valizini alıp çıkar.

Hayri, Nalan’ı annesinin evinin önüne götürür. Nalan, oraya giremez ve arkadaşının evine gider. Hayri, sabaha kadar kapının önünde arabada yatıp Nalan’ı bekler. Feride, sabah kalkıp Rafet’le görüşmeye gider. Gülcihan, Feride’nin geldiğini duyunca onunla görüşmek istemez.

Rafet, ondan Nalan’ın evde olmadığını öğrenir. Feride’yi yolcu ettikten sonra gerçekleri öğrenir. Doğruca Cavit’in yanına gidip ondan oğlundan aldığı hisseleri geri vermesini ister. Cavit, Gülcihan’ın hatırına bu satışı iptal eder.

Bundan haberi olmayan Sedat, Cana’yla İngiltere’de yeni bir hayat kurmak için plan yapar. Cana, çocuklarını da alıp kocasına Sedat’la yurt dışına gittiğine dair bir mektup yazıp eve bırakır. Feride, Nalan’a bundan sonra eski kuralların geçerli olduğunu söyleyip ona yine korse giyeceğini söyler.

Selen, Nalan’la konuşmak için onun yanına gelir. Ona babasıyla yaşadıkları sorunları anlatır ve ondan Sedat’ı durdurmasını ister. Nalan, Selen’den Sedat’ın yurt dışına saat kaçta gideceğini öğrenip onun yanına gider. Sedat, Cavit’in hisse alımından vazgeçtiğini ve tüm kartlarının bloke edildiğini öğrenir.

O sırada Nalan gelir ve Sedat’dan gitmemesini ister. Cana ise, büyük bir merakla Sedat’ın ne karar vereceğini bekler.

Camdaki Kız 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat’ın Planları Alt Üst Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler