Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Yıllar Sonra Ceylan'la Karşılaşıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Yıllar Sonra Ceylan’la Karşılaşıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 47. yeni bölümüyle 16 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde;Han, Safiye’ye bilerek Gülben’e bez aldığını söyleyince Safiye, yemeği de bilerek yaktığını söyler. Gülben, tüm konuşulanları duyup ablasından yaptıklarının hesabını sorar ve eşyalarını alıp odasına girer. Safiye, yaptıklarından pişman olup geri adım atacak mı? Masumlar Apartmanı 47. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Han, yıllar sonra Ceylan’la karşılaşıyor. Aslıhan Gürbüz, Ceylan rolüyle diziye dahil oluyor.

Salı Dizileri 2021

Han Yıllar Sonra Ceylan’la Karşılaşıyor!

Masumlar Apartmanının 47. bölüm 1. fragmanında; Ceylan ortaya çıkıyor. Han, Ceylan’ın açtığı fotoğraf sergisine gidiyor. Orada onunla yıllar sonra ilk kez karşı karşıya geliyor. Han, hala Ceylan’ı unutamadığını bir kez daha anlıyor. Ceylan, Han’a geri dönecek mi? Küllenen aşk yeniden mi alevlenecek?

İşte Masumlar Apartmanı 47. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Gülben’in Esat’la gizlice evlenmeyi kabul ettiğini duyar. Evde ona, Esat’la ne konuştuklarını sorar. Gülben ise, evlenmekten vazgeçmediklerini söyler ve ertesi gün konuşmak için buluşacaklarını söyler. Safiye, Bayram’ın yanına gidip ondan Gülben’i takip etmesini ister.

Gülben ile Esat buluşur. Önce evlenme dairesine gidip üç gün sonrasına gün alırlar. Sonra, evrakları tamamlamak için fotoğraf çektirmeye giderler. Gülben, orada çok zor anlar yaşar. Ama Gülben, Esat’ın mutlu olması için kendisini zorlayıp fotoğraf çektirir.

Sıra hastaneye gidip kan vermeye gelir. Gülben, kan veremez. Esat, Han’ı aramak zorunda kalır. Han gelip, Gülben’den bunu yapmamasını acele etmemesini ister. O ise kararlı olduğunu söyler. Han, Gülben’in kan vermesine yardımcı olur.

Safiye, Gülben’in gün boyu neler yaptığını Bayram’dan öğrenir. Eve gelince ona çocuk bezi verir. Düğünde takması gerektiğini söyler. Daha sonra Esat’ın en sevdiği yemeği öğrenmesini ister. O da bezelye deyince ondan yapmasını ister. Gülben, elini yıkamaya gittiğinde Safiye, özellikle yemeği yakar.

Sofrada da eğer evlendiğinde de böyle yaparsa Esat’ın onu boşayacağını söyler. Gülben, babasının laflarından sonra çok üzülür. Safiye, böyle yaparak Gülben’in evlenmesine engel olmaya çalışır.

Ertesi gün Gülben, kliniğe gider. Safiye, onun evlenmeye gittiğini zannedip evde onun ne kadar eşyası varsa çöp torbasına koyup kapının önüne koyar. Gülben, doktor hanımla konuştuktan sonra ailesinden gizli evlenmekten vazgeçer. Eve gelen Gülben, eşyalarını kapıda görünce şok olur.

Safiye başlıyor Gülben’e, evlendiğini bildiğini söylemeye. Gülben, ablasına onlarsız evlenmeyi kabul etmediğini söyler. Safiye, donup kalır.

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gülben Ablasının Yaptıklarını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler