Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 47. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gülben Ablasının Yaptıklarını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 47. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gülben Ablasının Yaptıklarını Öğreniyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Gülben’in gizlice Esat’la evleneceğini öğreniyor. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi peşine Bayram’ı takıp neler yaptığını öğreniyor. Evde ise onun evlenmekten vazgeçmesi için elinden geleni yapıyor. Gülben, doktor hanımla görüşmeye gittikten sonra ailesinden gizli evlenmekten vazgeçiyor. Masumlar Apartmanı 47. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Gülben, ablasının kendisini vazgeçirmek için yaptıklarını öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Ablasının Yaptıklarını Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 47. bölüm ön izlemesinde; Han, Safiye’ye bilerek Gülben’e bez aldığını söyleyince Safiye, yemeği de bilerek yaktığını söylüyor. Gülben, tüm konuşulanları duyup ablasından yaptıklarının hesabını soruyor ve eşyalarını alıp odasına giriyor. Safiye, yaptıklarından pişman olup geri adım atacak mı?

İşte Masumlar Apartmanı 47. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, Gülben’in Esat’la gizlice evlenmeyi kabul ettiğini duyuyor. Evde ona, Esat’la ne konuştuklarını soruyor. Gülben ise, evlenmekten vazgeçmediklerini söylüyor ve ertesi gün konuşmak için buluşacaklarını söylüyor. Safiye, Bayram’ın yanına gidip ondan Gülben’i takip etmesini istiyor.

Gülben ile Esat buluşuyor. Önce evlenme dairesine gidip üç gün sonrasına gün alıyorlar. Sonra, evrakları tamamlamak için fotoğraf çektirmeye gidiyorlar. Gülben, orada çok zor anlar yaşıyor. Ama Gülben, Esat’ın mutlu olması için kendisini zorlayıp fotoğraf çektiriyor.

Sıra hastaneye gidip kan vermeye geliyor. Gülben, kan veremiyor. Esat, Han’ı aramak zorunda kalıyor. Han gelip, Gülben’den bunu yapmamasını acele etmemesini istiyor. O ise kararlı olduğunu söylüyor. Han, Gülben’in kan vermesine yardımcı oluyor.

Safiye, Gülben’in gün boyu neler yaptığını Bayram’dan öğreniyor. Eve gelince ona çocuk bezi veriyor. Düğünde takması gerektiğini söylüyor. Daha sonra Esat’ın en sevdiği yemeği öğrenmesini istiyor. O da bezelye deyince ondan yapmasını istiyor. Gülben, elini yıkamaya gittiğinde Safiye, özellikle yemeği yakıyor.

Sofrada da eğer evlendiğinde de böyle yaparsa Esat’ın onu boşayacağını söylüyor. Gülben, babasının laflarından sonra çok üzülüyor. Safiye, böyle yaparak Gülben’in evlenmesine engel olmaya çalışıyor.

Ertesi gün Gülben, kliniğe gidiyor. Safiye, onun evlenmeye gittiğini zannedip evde onun ne kadar eşyası varsa çöp torbasına koyup kapının önüne koyuyor. Gülben, doktor hanımla konuştuktan sonra ailesinden gizli evlenmekten vazgeçiyor. Eve gelen Gülben, eşyalarını kapıda görünce şok oluyor.

Safiye başlıyor Gülben’e, evlendiğini bildiğini söylemeye. Gülben, ablasına onlarsız evlenmeyi kabul etmediğini söylüyor. Safiye, donup kalıyor.

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Esat’la Evlenme Kararından Vazgeçmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler