Ana SayfaDizilerYalancı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz'in Evine Zorla Giriyor!

İlgili Postlar

Yalancı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’in Evine Zorla Giriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Yalancı, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hilal, son anda Deniz’in söyledikleri aklına gelip Mehmet’in verdiği içeceği yere döküyor. Canan, Mehmet’in evinin camlarını kırıyor. Deniz, onun ortaya çıkması için suçu üstleniyor. Canan, bir mektup yazıp intihar ediyor. Arif, Canan’ın mektubunu buluyor. Mehmet, Deniz’in gideceğini duyup gece evine giriyor. Yalancı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet, Deniz’in evine zorla giriyor ve ona o geceyi anlatıyor.

Salı Dizileri 2021

Mehmet Deniz’in Evine Zorla Giriyor!

Yalancı 9. bölüm 1. fragmanında; Deniz, içinde bulunduğu zor durumu komiserlere anlatıyor. Onlara, kendisinin elini kolunu bağladıkları, kıpırdayamadığını ve nefes alamadığını haykırıyor. Deniz, Mehmet’in annesi bulup yanına gidiyor. Ondan yardım istiyor. Arif, karısının mektupta neler yazdığını öğrenmeye çalışıyor. Mehmet, Deniz’in gideceğini öğrenip onun yanına gidiyor. Zorla evine girip ona o gece neler yaşadıklarını anlatıyor.

İşte Yalancı 9. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Hilal’le yemek yiyor. Ona içeceği uzattığında Hilal’in aklına Deniz’in anlattıkları geliyor ve içeceği yere döküyor. Mehmet, onun kendisine inanmadığını anladığını söyleyip yemeği yarıda bırakıyor. Hilal, evine gittiğinde kapısında Deniz’i görüyor. Ona, gecesinin onun yüzünden berbat olduğunu söylüyor.

Deniz, onun iyi olduğuna sevindiğini söylüyor. O sırada Doruk evdeyken bir kadın gelip camlarına taş atıp kaçıyor. Doruk, polisleri çağırıp camlarını kıranın Deniz olduğunu söylüyor. Deniz, karakola ifade için çağrılıyor. İfadesinde Mehmet’in camlarını kendisinin kırdığını kabul ediyor.

Görkem, onun o saatlerde yanında olduğunu ve bunu neden yaptığını soruyor. Oda, Mehmet’in bir kurbanı daha olduğunu, böyle yaparak onun yanına gelmesini sağlamak istediğini söylüyor. Görkem, o saatteki tüm görüntüleri izliyor ve Mehmet’in evinin camlarını kıranın Canan olduğunu anlıyor.

Deniz, Canan’la konuşmaya gidiyor. Canan ona, Mehmet’e aşık olduğunu ve onunla bir ilişki yaşadığını kocasını aldatmanın üzüntüsünü yaşadığını söylüyor. Daha sonra Mehmet Canan’nın yanına gidiyor. Ona bir neşter verip yapması gerekeni yapmasını istiyor.

Canan, kocasına her şeyi itiraf eden bir mektup yazıp intihar ediyor. Deniz, tekrar Canan’ın yanına dönüyor. Mehmet’i onun evinin önünde görünce telaşlanıp içeri giriyor. Canan’ı çok kan kaybetmiş bir vaziyette buluyor. Mehmet, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Canan’ın ameliyatına da girip onun hayatını kurtarıyor.

Deniz, artık Mehmet’le uğraşmak istemiyor ve pes ediyor. Mehmet, Deniz’in evindeki üzerine kamera olan oyuncak ayının yeniden eve geldiğini görüp seviniyor. Onun gitmek istediğini öğreniyor.

Daha sonra Arif, Deniz’in evine gelip Canan’ın intihar mektubunu bulduğunu ona neler olduğunu bilip bilmediğini soruyor. Mehmet, o mektuba ulaşmak için gece Deniz’in evine gizlice giriyor.

Yalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’i Pes Ettiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler