Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen Azra'nın Hamile...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sergen Azra’nın Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sergen, boşanma protokolünü imzalıyor. Azra’nın avukatının Yıldırım olduğunu öğrenince deliye dönüyor. Jale, Azra’nın ultrason görüntüsünü alıp Sergen’e hamile olduğunu söylüyor. Azra, Jale’nin kendisiyle uğraştığını anlayıp ondan hesap sormaya gidiyor. Sergen, onların konuşmalarını duyuyor ve Azra’nın hamile olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen Azra’nın Hamile Olduğunu Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sergen, kendisini köşeye sıkıştıran Azra’nın hazırladığı boşanma protokolünü imzalamak zorunda kalıyor. Jale, onlar yokken evlerine girip onun hamile olduğunu öğreniyor ve ultrason görüntüsünü alıyor. Bir de masada duran Melisa’nın boşanma dosyasını görüyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Melisa Tezcan’ın boşanacağını avukatının da Azra olduğunu medyaya yayıyor. Gizli olan bu bilginin ortaya çıkmasıyla Melisa çok zor durumda kalıyor. Koray, Melisa’nın tek başına dışarı bile çıkmasını yasaklıyor. Ona gardiyanlık etmek için de eve annesini getiriyor.

Melisa, bir fırsatını bulup Azra’yı arıyor. Ona kocasının kendisine zorla Dubai’ye gitme projesini imzalatacağını söylüyor. Jale, elindeki Azra’nın ultrason görüntüsüyle Sergen’e ondan hamile olduğunu söylüyor. Sergen, bu haberle içinden çıkılmaz bir duruma giriyor.

Miray, Jale’nin doldurmalarıyla annesine karşı tavır almaya başlıyor. Azra, cebindeki ultrason görüntüsünü bulamıyor. Miray’ın anahtarını kaybettiğini öğrenip evin kapısının kilidini değiştiriyor. Sergen, Azra’nın Yıldırım’la birlikte olacağını düşünüp kabuslar görmeye başlıyor.

Üzerine bir de Sergen kapıda kalıyor. Onun kapının kilidini kendisinin içeri girmemesi için özellikle yaptığını düşünüyor. İçeri girdiğinde Yıldırım’ı evde görünce daha da sinirlenip onun üzerine yürüyor. Dahası onun Azra’nın avukatı olduğunu öğreniyor ve öfkesi ikiye katlanıyor.

Melisa’nın hamile olduğunu kayın validesi anlıyor. Hemen durumu oğluna anlatıyor. Koray, basın açıklamasından sonra Dubai projesini imzalıyor. Sonra herkesin içinde sözleşmeyi yırtıp bu projeyi gerçekleştirmeyeceğini, çünkü karısının hamile olduğunu öğrendiğini söylüyor.

Azra, Jale’den hesap sormaya yanına gidiyor. Ona, Sergen’den boşanacağını peşini bırakmasını istiyor. Jale, onun hamile olduğunu Sergen’den sakladığını bildiğini söylüyor. O sırada Sergen Azra’nın Jale’nin yanında olduğunu anlayıp onun evine gidiyor.

Onların konuşmalarını duyuyor ve Azra’nın hamile olduğunu ve kendisinden sakladığını öğreniyor. Boşanma mahkemesinin günü geliyor. Azra, hakime boşanmak istediğini sözlü de beyan ediyor. Sıra Sergen’e geliyor. Sergen, o protokoldeki imzanın kendisine ait olduğunu ama karısının hamile olduğunu öğrendikten sonra boşanmaktan vazgeçtiğini söylüyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’den Boşanabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler