Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Çağla'nın Mert'ten Hamile...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Çağla’nın Mert’ten Hamile Olduğunu Öğreniyor Mu?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 21. yeni bölümüyle 12 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan’ın şirketten ayrılmasıyla şirket büyük çöküş yaşar. Esra, Çağla’nın hakaretlerine dayanamayıp işten ayrılır. Çınar, Ozan’ı tekrar işe dönmeye ikna eder. Çağla, Ozan’dan babasının zoruyla anlaşmalı boşanmaya razı olur.. Esra, umutsuzca Ozan’ı bekler. Çağla, hamile olduğunu açıklayınca işler karışır. Aşk Mantık İntikam 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra, Çağla’nın Mert’ten hamile olduğunu öğreniyor mu?

Cuma Dizileri 2021

Esra Çağla’nın Mert’ten Hamile Olduğunu Öğreniyor Mu?

Aşk Mantık İntikam 21. bölüm 1. fragmanında; Çınar, Ozan’ın boşanma kararını sorguluyor. Ona karısının hamile olduğu halde ondan hala neden boşanmak istediğini soruyor. Ozan, çocuğununu sorumluluğunu üstleneceğini ama yinede Çağla’yla bir araya gelmeyeceğini söylüyor. Mert, Çağla’nın hamile olduğunu duyup çocuğun kendisinden olduğunu anlıyor. Onlar konuşurken Esra onları duyuyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 21. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, Çağla’nın kaza yaptığını öğreniyor. Hastaneye onu görmeye gidiyor. Ama Arif bey onu kovuyor. Ozan, işten ayrılıyor. Arif, kızına Ozan’dan bir an evvel boşanması için baskı yapıyor. Çınar, Ozan’ın banka hesaplarına bloke koyup inceleme başlatıyor.

Ozan, üzerine Arif beyin kendisini oturduğu evden de attırdığını öğreniyor. Mecburen annesinin evine gitmek zorunda kalıyor. Çağla, iş yerinde Esra’ya hakaret edince o da işi bırakıyor. Esra ile Çınar konuşup ayrılıyor. Şirket, büyük zarar etmeye başlıyor. Ozan’ın şirketten ayrılmasıyla müşteriler bir bir şirketle anlaşmalarını fes ediyor.

Ozan’ın aklına yeni bir uygulama fikri geliyor. Musa’yla birlikte yeni bir yatırımcı aramaya başlıyor. İki gün sonra yeni bir yatırımcıyla buluşmak için randevulaşıyor. Ozan, Esra’nın ve iş yerinden ayrılan arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz çalışıp uygulamayı tamamlıyor.

Görüşme günü geliyor. Yatırımcı son anda Ozan’ın uygulamasına yatırım yapmaktan vazgeçtiğini, bunun sebebinin ise Arif beyle ticaret yaptığı için onu karşısına almak istemediğini söylüyor. Çınar, işlerin kötüye gitmesine daha fazla seyirci kalmak istemiyor.

Ozan olmadan şirketin yürüyemeyeceğini anlayan Çınar onunla konuşmaya gidiyor. Gereken güvenceleri alan Ozan, şirkete geri dönmeyi kabul ediyor. Arif, zorla Çağla’ya boşanma protokolünü imzalattırıyor.

Bu arada Mert, Çağla’nın peşini bırakmıyor. Kapısına gelip onunla görüşmek istiyor. Ama Çağla ona, bir mucize olacağını ve Ozan’dan ayrılmayacağını söylüyor. Dava anlaşmalı boşanma olarak açılıyor.

Ozan, Esra’yla görüşüp birbirlerinden ayrılamayacaklarını, Çağla’dan boşandıktan sonra yanına geleceğini ve ondan kendisine bir şans vermesini istiyor. Esra, Ozan’a bir şans daha vermeyi kabul edip onun dediği yerde bekliyor.

Çağla, mahkemeye son anda geliyor ve hakimden söz hakkı istiyor. Ozan, morali bozuk bir şekilde Esra’nın yanına gidiyor. Esra, Ozan’ın boşanamadığını anlıyor. Ozan, Esra’ya Çağla’nın hamile olduğunu öğrendiğini söylüyor. Esra, büyük bir şok yaşıyor.

Aşk Mantık İntikam 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağla Hamile Olduğunu Açıklayınca…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler