Ana SayfaDizilerKalp Yarası 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe'nin Hayatını Mirza Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Hayatını Mirza Kurtarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Yaman, Hande’nin tuzağına düşüyor. Hande, adam tutup evini bastırıp Yaman’ın evine sığınmış gibi yapıp onun Betül’le arasını bozmaya çalışıyor. Bu arada Ayye’yi zehirleyip bebeğini düşürmesini istiyor. Fenalaşan Ayye, Ferit’e ulaşamayınca Mirza’yı arıyor. Kalp Yarası 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe’nin hayatını Mirza kurtarıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe’nin Hayatını Mirza Kurtarıyor!

Kalp Yarası 20. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, hastaneye kaldırılıyor. Mirza, bizzat onunla ilgilenip onun yaşaması için elinden geleni yapıyor. Azade, Adnan’la hemşiresinin birlikte olduğunu öğrenip onları basmaya hazırlanıyor. Ferit, Ayşe’nin başında onun hayata dönmesi için dua ediyor.

İşte Kalp Yarası 20. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1457820472125624330

KALP YARASI 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit ile Ayşe, yeni evlerini kuruyor. İkili, çok güzel bir şekilde çocuklarıyla yaşamak için birbirlerine söz veriyorlar. Ferit, Hüseyin’le konuşmaya gidiyor ve Baha cinayetini onun işlemediğini, elindeki video kayıtları sayesinde bildiğini söylüyor.

Hande, adam tutup evlerine baskın yaptırıyor. Yaman’ı arayıp ona gidecek yeri olmamış gibi gösteriyor. Oda, Hande ile annesini eve getiriyor. Bu duruma Betül karşı çıkıyor. İki karı koca tartışırken Zümrüt, kızından orayı terk etmeleri gerektiğini söylüyor.

Ama Hande, inatla o evde kalıyor. Betül, evi terk etmek zorunda kalıyor. Yaman’da onun neden bunu yaptığını anlayamıyor. Hande, Ayşe’yi zehirlemek için bir ona Ferit adına bir tatlı gönderiyor.

Ayşe, Mirza’nın iş teklifini kabul ediyor ve işe başlıyor. Ferit, Mirza’nın kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Onun hastanede çalışan bir cerrah olduğunu öğreniyor. Ferit’in eline Baha’nın videosu geçiyor.

O videoda Baha, Ayşe’yi sevdiğini ancak onun kendisini bir arkadaş olarak gördüğünü ve kendisini onun canıyla tehdit edildiğini açıklayan video Ferit’in eline geçiyor. O videoyla Ferit, Hüseyin’in karşısına geçiyor.

Hüseyin, kızının suçlarını kapattığını söyleyemiyor. Hande, parasız kalmış gibi Yaman’ın evine sığınıyor. Betül, onun ne yaptığını anlayınca evine geri dönüyor. Ayşe, Ferit’e çok güzel bir doğum günü yapmak istiyor. Herkesin olduğu doğum gününde Ayşe, birden fenalaşıp yere yığılıyor.

 Kalp Yarası 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Bebeğine Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler