Ana SayfaDizilerKalp Yarası 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Bebeğine Ne Olacak?

İlgili Postlar

Kalp Yarası 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Bebeğine Ne Olacak?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 19. yeni bölümüyle 8 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, Mirza’nın iş teklifini kabul edip çalışmaya başlar. Mirza, telefonda görüştüğü kişiye kuşun kafese girdiğini söyler. Ferit, Baha davasının peşini bırakmaz. Hande’nin sakladığı şeyler olduğunu anlar. Ayşe, çalıştığı sırada birden fenalaşır. Hande, konağa bir bebek girmeyeceğini söyler. Ayşe’yi Mirza’mı zehirledi? Yoksa Hande mi? Kalp Yarası 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe ile bebeğine ne olacak?

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe İle Bebeğine Ne Olacak?

Kalp Yarası 19. bölüm 2. fragmanında; Ayşe, Ferit’e hala Baha davası için uğraştığı için kızıyor. Hande, Yaman’ın evinde kalmaya başlıyor. Betül, Yaman’dan Hande’yi evden göndermesini istiyor. Ferit, Hüseyin’in avukatlığını üstleniyor. Ayşe, fenalaşıp yere düşüyor.

İşte Kalp Yarası 19. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1456609813484478475

KALP YARASI 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, annesinin bile isteye Ayşe’nin cinayetle yargılanmasına sessiz kalmasını hazmedemez. Onun karşısına çıkıp annesinden bunun hesabını sorar. O sırada polisler gelip Azade’yi karakola götürür. Sinan, Ferit’in annesini şikayet etmesini, babasının da sessiz kalmasını hazmedemez.

Yaman, karakola gidip gizli tanık olarak ifade verir. İfadesinde Azade’nin Baha ve Ayşe’ye kin güttüğünü onları bitirmek istediğini kendi kulaklarıyla duyduğunu söyler. Azade’nin avukatı yeni bir gizli tanıkla onun dışarı çıkmasının zorlaştığı haberini verir.

Hande’nin açıklamasından sonra Yaman’ın kafası karışır. Onun aslında Ferit’i değil kendisini sevdiğini düşünmeye başlar. Betül’le de arası bozulur. Hande, Betül’ün yanına gidip onunla konuşur ve onların evliliğini bozmak gibi bir niyeti olmadığını söyler.

Ferit, annesinin yanına karakola gidip ona tüm kredi kartlarını, üzerine kayıtlı ne mülk varsa iade ettiğini onun mirasından bir şey istemediğini söyler. Ayşe ile birlikte yeni bir ev tutup birlikte yerleşirler.

Hande, Azade’nin tutuklanmasından sonra kendisinin Baha’yı hapisten kaçırdığı ve onunla yaptığı anlaşmalar ortaya çıkmasın diye gidip isminin gizli kalması şartıyla babasını ihbar eder. Polisler gelip Hüseyin’i Baha cinayeti soruşturması kapsamında göz altına alır.

Daha sonra Hande, ağalayarak Yaman’ı yanına çağırır. Yaman da hemen onun yanına gider. Hande, Yaman’a sarılıp ona yanında olduğu için teşekkür eder. Annesi ise Hande’nin ne yapmaya çalıştığına anlam veremez.

Mirza, Ayşe’nin kafesini almak için yine Ferit’i arar. Ayşe, kafesini satmak ister. Öyle olunca Ferit de kabul eder. Mirza, kafeyi aldıktan sonra orayı kendisinin işletmeyeceğini söyleyip orayı Ayşe’den işletmesini ister.

Ferit, Mirza’nın bu davranışına anlam veremez. Ayşe ile Ferit, bebeklerinin kalp atışını duymak için hastaneye gider. Mirza orada Ayşe’yle ilgili bir tahlil yaptırıp sonuçlarını alır. Mirza, Ayşe’ye DNA testi mi yaptırdı? Yolsa onun kardeşi mi çıkacak?

 Kalp Yarası 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’yi Zehirlemek İsteyen Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler