Ana SayfaDizilerÜç Kuruş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yeni Kurban Konyalı Mı?

İlgili Postlar

Üç Kuruş 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yeni Kurban Konyalı Mı?

Show TV’nin yeni dizisi Üç Kuruş, 2. yeni bölümüyle 8 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Üst üste cinayetler işleniyor ve cesetlerin üzerinden üç kuruş çıkar. Efe, bu cinayetleri çözmek için Kartal’la iş birliği yapmak ister. Ona cesetlerden üç kuruş çıktığını söyler. Kartal ise gülüp, onunla anlaşamayacağını söyler. Üç Kuruş 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni kurban Konyalı mı?

2021 Pazartesi Dizileri

Yeni Kurban Konyalı Mı?

Üç Kuruş 2. bölüm 2. fragmanında; Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmese de Efe katili bulabilmek için birlikte çalışmaları gerektiğinden emin oluyor. Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih’le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar’da arıyor. Cinayetlerin üzerindeki gizem perdesi biraz olsun aralanınca, Kartal bu defa, Efe’nin teklifini yeniden düşünmek zorunda kalıyor. Konyalı çalışırken ışıklar kapanıyor. İrfan’ın yeni kurbanı Konyalı mı?

İşte Üç Kuruş 2. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KURUŞ’UN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Çıngıraklı mahallesinin koruyucu konumunda mafya lideri, Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin yolu bir cinayet vakasıyla kesişir. Efe, Kartal’ın yaptığı illegal işleri ortaya çıkarıp onu tutuklamak için mücadele verir.

Kartal ise, her seferinde Efe’nin hamlelerinden kurtulmayı başarır. Kartal ile Efe arasında nefes kesen bir kovalamaca oyunu yaşanırken ikilinin hayatı, hikayenin gizemli karakteri İrfan’ın işlediği cinayetlerle birlikte alt üst olur.

İrfan, Çıngıraklı’dan bir kişiyi öldürünce bu durum Kartal’ı harekete geçirir. Ancak olayın peşine düşen Kartal da aynı katil tarafından saldırıya uğrar. İrfan, Kartal’ı da diğer kurbanları gibi tuzağa çeker.

Tıpkı diğer cinayetlerindeki gibi onu öldürüp ardından üzerine üç kuruş atar ve fotoğrafını çeker. İşte tam o sırada Kartal’ın elindeki “ÇP” damgasını fark eden İrfan büyük bir şaşkınlık yaşar ve Kartal’ın yaşamasını ister. Efe ve Halit, Kartal’ı kurtarıp İrfan’ın peşine düşer.

Köşeye sıkışan İrfan, girdiği çatışmada Halit’i öldürür ve arabasını patlatarak kaçmayı başarır. Yaşanan bu olay Efe için bir dönüm noktası olur. Meslekten uzaklaştırıldı ancak ne olursa olsun babası olarak gördüğü Komiser Halit’i öldüren katili bulmadan durmamayı düşünür.

Kartal ise saldırıdan kurtulur. Ancak bu olay mahalledeki otoritesini sarsar. Kartal ve Efe, bir katilin peşinden aynı yola girerken aksiyonun hız kesmediği bölümün finalinde İrfan’ın da elinde “ÇP” damgası olması ve bu damgaya bakarak ağlaması dikkat çeker. “ÇP’nin hikayesi neydi ve Kartal ile İrfan’ın arasında nasıl bir bağlantı vardı?” Tüm bu soruların yanıtı izleyicide büyük bir merak yaratıyor.

Üç Kuruş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Komiser Efe’yle Anlaşmaya Yanaşmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler