Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Azra'yla Boşanma...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Azra’yla Boşanma İşini Zorlaştırıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 8. yeni bölümüyle 9 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra’nın boşanmaktan vazgeçtiğini duyan Sanem, ablasına kocasının kendisini öptüğünü söyler. Jale, Azra hakkında sosyal medyada gizli bir paylaşım yapar. Hamile olduğunu öğrenen Azra, Sergen’den boşanmak için tüm delilleri toplar. Azra, Sergen’e boşanma protokolünü imzalatır. Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sergen, Azra’yla boşanma işini zorlaştırıyor.

Salı Dizileri 2021

Sergen Azra’yla Boşanma İşini Zorlaştırıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüm 1. fragmanında; Sergen, Azra’nın kapının anahtarını değiştirdiğini öğrenince büyük şok yaşıyor. Birde içeri girdiğinde Azra’nın yanında Yıldırım’ı görüyor ve onun Azra’nın boşanma avukatını olduğunu öğrenince öfkeden deliye dönüyor. Boşanma işini bir savaşa çeviriyor. Azra, çocuklarını alıp annesinin evine gidiyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 8. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, son anda Sergen’den boşanmak istemediğini açıklar. Sergen, Azra’nın kendisini affettiğini düşünüp mutlu olur. Azra’nın Sergen’den boşanmayacağını öğrenen Sanem, ablasına kocasının bir gün kendisini birden öptüğünü itiraf eder.

Sanem, çok üzülse de Sergen’e hiçbir şey belli etmeden evliliğini devam ettirir. Azra, çocuğunun tiyatro etkinliğinde ünlü sanatçı Melisa ile tanışınır. Melisa, herkese çok soğuk davranıp Azra’yla el bile sıkışmaz.

Daha sonra tuvalette Azra, Melisa’nın telefon konuşmasına şahit olur. Onun oğlunu eşinin çok yoğun olduğu için sinema etkinliğine gidemeyeceğini söyler. Tuvaletten çıktıktan sonra Azra’ya elini uzatıp ona oğlunu sinemaya gitmesini istediğini yazan bir not tutuşturur.

Dışarıya çıktıklarında Azra’nın çocukları Melisa’nın oğluyla birlikte sinema etkinliğine girmek ister. Melisa ise, hemen buna izin vermeyeceğini söyler. Azra, ısrar ediyor ve oğullarını kendi elleriyle evlerine bırakacağını söyler.

Öyle olunca Melisa, oğlunun bu etkinliğe gitmesine izin verir. Ama sonrasında kocasından yine dayak yer. En sonunda Azra’yla iletişime geçip aslında bu şiddete yıllardır maruz kaldığını ama, ona aşık olduğu için ses çıkaramadığını itiraf eder.

Ona boynundaki morlukları gösterip kocasından hemen boşanmak istediğini söyler. Melisa, boşanmaya karar vermesinin hamile olduğunu anladıktan sonra karar verdiğini söyler. Azra, hamile olduğunu kocasına söylememesini, bu durumun boşanmalarını zorlaştıracağını söyler.

Azra, hamile olduğunu öğrenir. Sergen’le onun kendisine evlenme teklif ettiği yerde buluşur. Jale, Azra’nın kızıyla yakınlık kurup onu annesine karşı doldurur. Azra, Sergenle yemeğe çıkacağını öğrenen Jale, onların evine gizlice girer.

Azra’nın kıyafetlerini girip kendisini onun gibi hissetmek ister. Sergen, büyük bir heyecanla Azra’yla yeni bir başlangıç yapacağını düşünürken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Azra, Sergen’in karşısına onun Jale’ye tuttuğu evi ve onunla görüştüğünü evrak halinde önüne koyar.

Ona, Sanem’i öptüğünü bildiğini de ekler. Jale, Azra’nın evine giriyor ve onun hamile olduğunu anlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Sergen’e Boşanma…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler