Ana SayfaDizilerYalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz'i Pes Ettiriyor!

İlgili Postlar

Yalancı 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’i Pes Ettiriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Yalancı, 8. yeni bölümüyle 9 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Deniz, Mehmet’in yeni kurbanlarını bulmak için mücadelesine devam eder. Canan, Mehmet’in kendisine yaptıklarını daha iyi anlar. Canan, hayatına son mu veriyor? Yalancı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet Deniz’i pes ettiriyor.

Salı Dizileri 2021

Mehmet Deniz’i Pes Ettiriyor!

Yalancı 8. bölüm 2. fragmanında; Deniz, artık Mehmet’le başa çıkamayacağını, onun kendisiyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynadığını fark edip onun peşini bırakmayı ve oraları terk edip gitmeye karar veriyor. Mehmet ise, Deniz’den vazgeçmek istemiyor.

İşte Yalancı 8. bölüm 2. fragmanı…

YALANCI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Deniz, Mehmet’in elini kolunu bağlayıp ona her şeyi itiraf ettirmek ister. Ama Mehmet, bir fırsatını bulup bağlı olduğu iplerden kurtulur. Deniz, Mehmet’i yakalamaya çalışırken, Görkem oraya gelir. Mehmet, Görkem’in kendisini izlediği anlayıp onları tehdit edip orayı terk eder.

Yasemin, yapayalnız kalır. Deniz’in yanına gidip ondan af diler. Deniz ise, ablasını affetmez. Yasemin, çocuklarından daha fazla ayrı kalamaz ve içip kocasının evine gider. Kocası ise, onu uzaklaştırıp onunla mahkemede görüşmek istediğini söyler.

Deniz, Doruk’un yeni öğretmenine kafayı takacağını tahmin eder. Onun yanına gidip Mehmet’in ona neler yapacağı konusunda uyarır. O ise Deniz’in kendisini Mehmet’den kıskandığını düşünüp onu kovar.

Mehmet, ilaç verip yıllardır uyuttuğu annesine bir bir olanları anlatır ve onun sevmediği kokuları özellikle odaya konulmasını ister. Deniz, Mehmet’in kadınlara verdiği ilaçları kimlerden bulduğunun peşine düşer. Murat, Deniz’e yardım edip o çeteyi çökertmeye uğraşır.

Mehmet, annesinin yanına fazla gidemediği için kadın kendisine gelmeye başlar. Görkem, kocasıyla bebeğini görmek için hastaneye gider. Mehmet, onları görür ve Görkem’in hamile olduğunu anlar. Bunu öğrenince onunla birlikte olduğu için büyük bir pişmanlık yaşar.

Deniz, Doruk’un yeni öğretmeniyle konuşup onu uyarır. O ise, Deniz’i kovup onu saplantılı biri olmakla suçlar. Mehmet, Hilal’li akşam yemeğine davet eder. Hilal, Mehmet’in yemek teklifini kabul eder ve birlikte yemek yerler. Hilal, onunla çok mutlu bir şekilde bir gece geçirir.

Yalancı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Deniz’e Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler