Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Esat'la Evlenme Kararından Vazgeçmiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülben Esat’la Evlenme Kararından Vazgeçmiyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 46. yeni bölümüyle 9 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Safiye, Gülben’in Esat’la gizlice evlenmesine karşı çıkmaz. Hatta ona yardımcı olmaya çalışır. Gülben, kliniğe gitmeye devam eder. Doktor hanıma, ablasının Naci ile evlenmesine kendisinin engel olduğunu itiraf eder. Masumlar Apartmanı 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gülben, Esat’la evlenme kararından vazgeçmiyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben Esat’la Evlenme Kararından Vazgeçmiyor!

Masumlar Apartmanı 46. bölüm 2. fragmanında; Rüya, Han’ı sürekli takip ediyor ve onun yanlış bir şey engellemeye çalışıyor. Han ise, Rüya’nın üzerinden kilitlemek zorunda kalıyor. Gülben, seanslara devam ediyor. Doktor hanıma ablasının, kendisine ihtiyacı kalmamasından korktuğunu anlatıyor. Han, Gülben’e hata ettiğini söylüyor. Gülben ise, Esat’la birlikte nikah dairesine gidiyor.

İşte Masumlar Apartmanı 46. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Esat’ların evinde fenalaşıp bayılır. Han, onu kucağına alıp eve getirir. Şennur, olanlardan sonra oda fenalık geçirir. Daha sonra gelen Esat, evde bir şeyler olduğunu anlar. Annesi oğluna, eğer Gülben’le hala evlenmeyi düşünüyorsa onunda, en az o aile kadar hasta olduğunu söyler.

Esat’a, eğer hala Gülben’le evlenmeyi düşünüyorsa kendisini de unutmasını ister. Gülben’e büyük bir sessizlik çöker. O artık Esat’ın kendisini istemeyeceğini onunla ayrılacaklarını düşünmeye başlar. Yine de, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya başlar. Safiye, saatler sonra kendisine gelip yaptıklarından pişman olur.

Gülben, Han’la birlikte kliniğe gidip seanslara başlar. Doktor hanıma ablasının annesinin hayaletiyle konuştuğunu, kendisinin de onun gibi olmak istemediğini söyler. Bu konuda ondan yardım ister. Gülben, doktor hanımla konuştuktan sonra rahatlamış bir şekilde eve gelir.

Rüya, Esra’nın kendisini kovmasından sonra mecbur kalıp annesinin ve kendisini taciz eden üvey babasının evine gitmek zorunda kalır. Bunu öğrenen Han, Esra’ya her şeyi anlatır. Esra, gidip Rüya’nın üvey babasına tokat atıp onu o evden alıp evine getirir.

Han, çöp toplamaya gittiği yerde kendisinin çekilmiş fotoğraflarını bulur. Bunun kendisine kimin yaptığını anlayamaz. Esat, Gülben’in evine gelip onu aşağı konuşmak için çağırır. Ona, her şeyin ablasının yüzünden olduğunu, babasından sonra annesinin de kendisine yüz çevirdiğini söyler.

Gülben, yüzüğünü çıkarmaya hazırlanır. Esat, yüzüğü vermesine gerek olmadığını söyler. Safiye, merdivenlerden onları dinler. Esat, son anda Gülben’e, ondan ayrılmak istemediğini, Han gibi onunla gizlice evlenmeyi teklif eder. Gülben, mutluluktan havalara uçar ve Esat’a sarılır.

Masumlar Apartmanı 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Esat’la Gizlice Evlenmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler