Ana SayfaDizilerKardeşlerim 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Akif'in Fişini Çekmeye Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kaan Akif’in Fişini Çekmeye Hazırlanıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, yalanlarıyla Nebahat’i kandırmayı başarıyor. Suzan, işsiz kalıyor. Harika, Kaan’ı eve getiriyor. Onun annesiyle ilgili anlattıklarından Kaan’ın Akif’in oğlu olabileceğini düşünüp DNA testi yaptırıyor. Sonucu açıklamak için ise kostüm partisini bekliyor. Partide, herkesin içinde Kaan’ın Akif’in oğlu olduğunu açıklıyor. Kardeşlerim 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kaan, Akif’in fişini çekmeye hazırlanıyor.

 Cumartesi Dizileri 2021

Kaan Akif’in Fişini Çekmeye Hazırlanıyor!

Kardeşlerim 28. bölüm 1. fragmanında; Orhan, eve saldıran soygun çetesinden birini omzundan vuruyor. Akif, Kaan’ı evden kovuyor. Kaan, Harika’nın evine sığınıyor. Şengül, Aybike’nin Berk’le ilişkisini öğrenip onu odasına kilitliyor. Elinde babasını bitirecek video görüntüsü olan Kaan, bir not yazıp Kadir’e bırakıyor. Notta, babasını kimin öldürdüğünü bildiğini yazıyor.

İşte Kardeşlerim 28. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1457095925730615301

KARDEŞLERİM 27. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, Nebahat’e Suzan’ın oyununa geldiği için ve onunla yaptıkları için çok kızıyor. Nebahat’e, kendisini suçlu hissettiriyor. Sonra, evin tapusunun üzerinde onun isminin yazdığını neden Suzan’a o evi almış olacağını söylüyor. Sonra da onunla boşanabileceğini söyleyip valizini toplamaya başlıyor.

Nebahat, Akif’e inandığını söyleyip ondan af diliyor. Akif, yine Nebahati kandırmayı başarıyor. Suzan ise, Nebahat’in ne yaptığını Akif’in ona bir şey yapmasından endişeleniyor. Ömer, emniyette soygun çetesini teşhise gittiğinde Oğulcan ile Doruk’un bu işle alakası olmadığını onların kuzeni ve arkadaşı çalışmak için gitmiş olabileceklerini söylüyor.

Diğerlerini ise teşhis ediyor. Akif, oğlunun karakolda olduğunu öğrenip Nebahat’le oraya gidiyor. Nebahat, oğlunun başına gelenlerden o aileyi suçluyor. Doruk ile Oğulcan, serbest bırakılıyor. Soygun çetesi, Ömer’i kıstırıyor. Onu gören arkadaşları koşup Ömer’i kurtarmak için kavga ediyor.

Müdür, durumu öğrenip Ömer’e karakola gidip şikayet etmeleri gerektiğini söylüyor. Ömer ise, gerek olmadığını onların bir daha kendisine saldırmaya cesaret edemeyeceklerini düşündüğünü söylüyor. Harika, Kaan’la eve ders çalışmaya geliyor. Suzan, Kaan’ın Akif’le ne bağı olduğunu soruyor.

Onun annesinin Akif’in bir zamanlar asistanı ve isminin Zümrüt olduğunu öğrenince, Kaan’ın Akif’in oğlu olabileceğini düşünüyor. Hemen, onun kullandığı bardağı alıp saklıyor. Harika’ya durumu anlatınca o hemen Akif’in DNA’sını almak için bir bahaneyle onların evine gidiyor.

Onun bardağını alıyor. Suzan, DNA testi yaptırıyor. Kostüm balosu günü geliyor. Herkes hazırlanıp baloya gidiyor. Harika, yine orada arıza çıkarıyor. Suzan, mikrofonu alıp herkesin içinde Kaan’ın Akif’in gayrimeşru oğlu olduğunu açıklıyor.

Kardeşlerim 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suzan Kaan’ın Akif’in Oğlu Olduğunu Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler