Ana SayfaDizilerElkızı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ezo'nun Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Elkızı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Ezo’nun Hayatını Kurtarıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Elkızı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Seher, komutana Ezo’yu ihbar ediyor. Cavidan, Ali’yle konuşup Ezo’yu ona vereceğini söylüyor. Ali, Harun’a bir çanta dolusu para verip ondan Ezo’nun yangın gecesi yanında olduğunu söylemesini istiyor. Harun, gidip Ezo’yu kurtarıyor. Parayı da Ezo’nun yanında Ali’nin önüne atıyor. Ezo, Harun’u şirketin başına müdür olarak atıyor. Elkızı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Harun, Ezo’nun hayatını kurtarıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Harun Ezo’nun Hayatını Kurtarıyor!

Elkızı 4. bölüm 1. fragmanında; Ezo, canına kıymak istiyor ve kendisini yüksek bir yerden atıyor. Onu takip eden Harun, Ezo’nun peşinden atlayıp onun hayatını kurtarıyor ve onun kahramanı oluyor. Ali, Harun’un asıl niyetini anlayıp onunla yumruklaşıyor. Ezo ise, Ali’ye Harun’u kıskandığı için bunu yaptığını anlayıp onu uyarıyor. Konağa baskın oluyor ve Ezo, babaannesini adamların elinden kurtarıyor.

İşte Elkızı 4. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cavidan, Engin ile Seher’in ilişkisini öğreniyor. Onu uyarıyor. Seher ise, Engin’i çok sevdiğini kimsenin kendisine karışamayacağını söylüyor. Cavidan, Seher’i de Esma’yı da evden kovuyor. Ezo, babaannesiyle konuşup Esma’nın kendisine annelik yaptığını, Seher giderse onunda gideceğini söyleyip onu kalmaları için ikna ediyor.

Cavidan, Sehir’in evde hizmetçilik yapması şartıyla kabul ediyor. Seher, gidip Ezo’yu komutana ihbar ediyor. Ona, annesinin fotoğrafını kendisinin kırdığını, onun o fotoğrafı almak için konağa gelmiş olacağını söylüyor.

Komutan, Ezo’yu sorguya alıyor. Ona annesiyle yıllar önce tanıştıklarını, onun davasına baktığını söylüyor. Ezo, babasının annesini öldürdüğünü itiraf ediyor. Cavidan, Ali’yle konuşup eğer torunu da isterse onunla evlenmelerine razı olduğunu söylüyor.

Ali, bir çanta dolusu parayı Harun’un evine gönderiyor ve ondan Ezo’yu kurtarması için o gece onunla birlikte olduğunu söylemesini istiyor. Nermin, paraları görünce havalara uçuyor. Ama Harun, önce gidip ifade verip Ezo’yu gözaltından kurtarıyor.

Sonra o para dolu çantayı Ezo’nun gözü önünde Ali’nin önüne atıp kendisini parayla satın alamayacağını söylüyor. Bunu öğrenen Ezo, hemen yemekler hazırlayıp Nermin ile Harun’u yemeğe çağırıyor.

Cavidan, yemeğe misafir olarak gelenlerin Harun ile annesi olduğunu görünce öfkeden deliye dönüyor. Ali, Ezo’ya hediye alıp ona vermeye hazırlanıyor ve ona vermek için onun yanına gidiyor. Cavidan tarafından kovulan Nermin ile Harun, evi terk ediyor.

Ezo, dışarı çıkıp Harun’u şirketin müdürü yaptığını söyleyip onlara bir anahtar verip evlerinden birine yerleşebileceklerini söylüyor.

 Elkızı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Harun Konusunda Ezo’yu Uyarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler