Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit'i Öldürdüğünü İtiraf...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit’i Öldürdüğünü İtiraf Edecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 112. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet’in gözü Züleyha’dan başka kimseyi görmez. Onun için her şeyi göze alır. Fikret, Züleyha’nın tüm zararını karşılayacak parayı bulup onun önüne koyar ve ondan kimseye minnet etmemesini ister. Ama Züleyha’nın şirket hisselerinin yüzde yirmisini sattığını öğrenir. Jandarmalar gelip Züleyha’yı tutuklar. Bir erkek cesedi ortaya çıkar. Bulunan Ceset Demir’e mi ait? Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Züleyha, Ümit’i öldürdüğünü itiraf edecek mi?

Perşembe Dizileri 2021

Züleyha Ümit’i Öldürdüğünü İtiraf Edecek Mi?

Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 2. fragmanında; Züleyha, Hakan’ın yakınlarında olduğunu anladığını Mehmet’e söylüyor. Oda, ondan korkmamasını kendisinin hep onun yanında olacağını söylüyor. Fikret, Züleyha’dan çocuklarını da alıp Almanya’ya gitmesini istiyor. Züleyha, Jandarmalar tarafından alınıp götürülüyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 112. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1458146560978690049

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 111. BÖLÜM ÖZETİ!

Düğünde Mehmet Züleyha’yı dansa kaldırır. Onları dans ederken gören Fikret, düğünden çıkıp gitmek ister. Ama Lütfiye, onu ikna eder. Çukurova’daki herkes Züleyha’nın Demir’den boşanmak istemesinin sebebinin Mehmet olabileceğini düşünmeye başlar.

Ertesi gün Fikret, konağa gidip halasıyla Kerem Ali’yi almaya gider. Züleyha’ya da artık kendilerine ihtiyacı olmadığını söyler. O sırada Fadik, Leyla’yı balkonda bırakıp gider. Leyla, balkondan aşağı düşer. Fikret, Leyla’yı kaptığı gibi hastaneye yetiştirir.

Orada fenalaşan Züleyha’nın yanından bir an olsun ayrılmaz. Leyla’nın bir şeyi olmadığı ortaya çıkınca herkes rahatlar. Mehmet de durumu öğrenip konağa gider. Ama Fikret’in tepkisiyle karşılaşınca geri dönüp gider.

Züleyha, Leyla’nın kurtulması şerefine kurbanlar kesip fakir fukaraya dağıtır. Batan malların sigortasının olmadığını öğrenen Züleyha, büyük bir zararın içine girer. Mehmet, Züleyha’nın zararını hiçbir karşılık beklemeden ödemek ister. Züleyha ise, bunu kabul etmez.

Betül, gidip durumu Abdulkadir’e anlatır. Abdulkadir, Mehmet’e bunu yapmamasını söyleyince, onu nasıl bir bataklıktan kurtardığını hatırlatır. Ümit’in babasını arayan Abdulkadir kızının cinayete kurban gittiğini söyler. Oda gelip kızının mezarını açtırır.

Ümit’in mezarı açılır ve onun vücudunda kurşun bulunur. Gazetelerde Ümit’in mezarının açıldığı ve cinayete kurban gittiği haberleri yayınlanır. Tüm Çukurovalı ve jandarma bu suçu Demir’in işlediğini düşünür.

Abdulkadir, Mehmet’i yani Hakan’ın yanına gidip Züleyha’nın şirket hisselerini alıp kendisine vereceğini, eğer bunu yapmazsa onun zararlı çıkacağını söyler. Hakan’a, Züleyha’yı hapislerde yatıracak büyük bir bilgiye sahip olduğunu söyleyip onu tehdit eder.

Bir Zamanlar Çukurova 112. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir’in Cesedi Mi Bulunuyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler