Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Kocasının Derya'yla İlişkisini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 51. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Betül Kocasının Derya’yla İlişkisini Öğreniyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 51. yeni bölümüyle 12 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Musa, Derya’ya boşanacağı konusunda yalan söyler. Rezzan, annesinin gelmesiyle yaşayamadığı çocukluğunu yaşamaya başlar. Keklik, annesinin başından geçenleri anlatır. Pembe, işlediği günah için kocası tarafından kendisini öldürmeye zorlanır. Kırmızı Oda 51. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Betül, kocasının Derya’yla olan ilişkisini öğreniyor.

Cuma Dizileri 2021

Betül Kocasının Derya’yla İlişkisini Öğreniyor!

Kırmızı Oda 51. bölüm 1. fragmanında; Pembe, kocası tarafından işlediği günah yüzünden öldüresiye dövüldüğünü anlatıyor. Keklik, annesinin İstanbul’a geldikten sonra neler yaşadığını anlatıyor. Derya, Musa boşanacak diye onunla görüşmeye devam ediyor. Ama Betül, kocasının kendisini Derya’yla aldattığını öğrenip onun karşısına çıkıyor.

İşte Kırmızı Oda 51. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Derya, bir ay sonra kliniğe gelir. Ona yeni ofisini açtığını ve Barlas’la tanıştığını anlatır. Barlas’ın olgunluğundan etkilenen Derya, onun yaşça küçük olup kendisine uygun olmadığını düşünür. Öte yandan Musa, Derya’yla tekrar birlikte olmak için ona eşinden boşanacağını söyler.

Derya, Musa’ya inanıp onunla yemeğe çıkar. Ama Musa, ilk fırsatta karısını arayıp eve gecikeceğini söyler. Rezzan, kliniğe daha toparlanmış bir şekilde gelir. Doktor hanıma Cafer’in Melis’le nişanlanıp Dubai’ye gittiğini, ama kendisini hala unutamadığını oradan kendisine şarkılar gönderdiğini anlatır.

Nermin, hastaneden çıkar ve kızına yaptıkları aklına gelip yataklara düşer. Eşinin desteğiyle ayağa kalkıp Rezzan’ın hayatta olduğunu, onu mutlu etmek için uğraşmaları gerektiğini anlar. Rezzan, hayatında ilk kez doğum gününün kutlanmasının mutluluğunu yaşar.

Daha sonra Keklik gelir. Doktor hanıma annesinin hüzünlü hikayesini anlatmaya başlar. Firuzan, çok fakir bir ailede yaşar. Babası onu zengin bir ailenin oğlu Baki’ye verir. Firuzan, Baki’nin çocuk felci geçirdiğini ve koltuk değnekleriyle yürüdüğünü anlasa da babası onu evlendirir.

Firuzan zamanla Baki’ye iyi bakıp onu yürütmeyi başarır. Bu sırada kocasının abisi Tayyar, Firuzan’a göz koyar. Baki işteyken Firuza’na zorla sahip olur. Firuzan, korkudan bunu kimseye anlatamaz. Tayyar, Firuzan’la zorla birlikte olmaya devam eder.

Bir gün Baki, abisiyle Firuzan’ı birlikte görür. Tayyar, Firuzan’ın kendisine yanaştığını söyler. Baki, silahını abisine doğrultur. Ama sonra silahı kafasına doğrultup kendisini öldürür. O öldükten sonra Firuzan, Tayyar’ın ikinci karısı olur.

Firuzan, hamile olduğunu öğrenir ve bebeğini düşürmek için kendisini paralar. Ama bebek düşmez. Keklik o bebeğin kendisi olduğunu doktor hanıma söyler. Firuzan, Tayar’ın karısının yardımıyla o evden kaçıp İstanbul’a gitmeyi başarır.

Kocası Pembe’den, işlediği günah için kendi kendisini vurup öldürmesi istenir. Bunu yapamayan Pembe, çantasında silahla gezmeye mahkum kalır. Doktor hanımla görüşmeye gelen Pembe, çantasından çıkarttığı silahı masanın üzerine koyar. Doktor hanıma o silahın orada durmasını istediğini söyler.

Kırmızı Oda 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pembe’nin İşlediği Günah Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler