Ana SayfaDizilerÜç Kuruş 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Bahar'ı Arabasıyla Uçarak Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Üç Kuruş 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Bahar’ı Arabasıyla Uçarak Kaçırıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Üç Kuruş, 3. yeni bölümüyle 15 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Efe, Leyla’nın yaralı elini pansuman yapmaya çalışır. O ise, ona karşı bir şeyler hissettiğini belli eden konuşmalarda bulunur. Efe, Leyla’nın aşkına cevap verecek mi? Üç Kuruş 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kartal, Bahar’ı arabasıyla uçarak kaçırıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kartal Bahar’ı Arabasıyla Uçarak Kaçırıyor!

Üç Kuruş 3. bölüm 2. fragmanında; İrfan, her geçen gün daha iyi olduğunu söylemesi büyük merak uyandırıyor. Kartal, Bahar’ı Nezih’ten kaçırmak için muhteşem bir yol buluyor. Onu arabasıyla birlikte vinçle alıp kaçırmayı başarıyor. Bahar’ın korktuğu anlarda Kartal ona, korkmamayı denerse hayatın o zaman daha güzel olacağını söylüyor.

İşte Üç Kuruş 3. bölüm 2. fragmanı…

ÜÇ KURUŞ 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Seri katili Kartal’ı tanıdığını düşünen Efe, onu yakalamak için Kartal’a iş birliği teklif eder. Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmez. Ancak Efe, elindeki tüm kozları kullanır ve Kartal’ın peşini bırakmaz. Bu sırada İrfan ise yeni hedefi Mirsad için harekete geçer.

Dizinin ilk bölümünde büyük bir merak konusu olan “ÇP damgasının hikayesi nedir?” sorusu bu bölümde yanıt bulur. Kartal ile İrfan’ın çocukluk arkadaşı olduğu, ikisinin de aynı gece “ÇP” damgasının ellerine kazındığı ortaya çıkar. Mesut, Kartal’ın kendisine verdiği zararı misliyle ödetmek için üretim merkezinde kullanılan makinelerin hepsini patlatır.

Makinelerin bozulmasıyla büyük zarara uğrayan Nezih, Kartal’ın karşısına çıkar Nezih, Kartal’a uğrattığı zararı ödemesini, ödemezse canını alacağını söyler ve yeniden Mesut’un adamı olarak çalışmasını emreder. Kartal, hayatını kurtarabilmek için Nezih’le konuşmayı kafasına koyar.

Nezih’in sağ kolunu takip ederek ona ulaşan Kartal, burada korumalar tarafından hızla uzaklaştırılırken Kartal, Nezih’in adamlarını öldürerek kurtulmayı başarır. İçine düştüğü durumdan nasıl kurtulacağını bilmeyen Kartal için çıkış yolu Nezih’in kızı Bahar olur. Katilin hedefinin Mirsad olduğunu anlayan Kartal, onu koruma altına alır.

Mirsad’ın peşine düşen İrfan, onu Kartal’ın koruduğunu görünce bir plan yapar. Kartal’ın yıllar önce çocukken kaybettiği, üzerinde “Babasının Kıymetlisi” yazan bir künyeyi kullanır. Künyeyle ilgili Kartal’a bir mesaj gönderen İrfan, onu Mirsad’dan uzaklaştırmayı başarır.

İrfan, Mirsad’ı da diğer kurbanları gibi öldürerek üzerine “üç kuruş” atar. Kartal, Mirsad’ın ölümüyle Efe’nin haklı olduğunu anlar. Finalde Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul eder. İzleyicide büyük heyecan yaratan ikilinin birlikte hareket edeceği anlar şimdiden merakla beklenir.

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz oluyor. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkıyorlar.

Üç Kuruş 3. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Leyla Efe’ye Üstü Kapalı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler