Ana SayfaDizilerKalp Yarası 20. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ferit Olanlardan Mirza'yı Sorumlu Tutuyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 20. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ferit Olanlardan Mirza’yı Sorumlu Tutuyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 20. yeni bölümüyle 15 kasım pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, bebeğini kaybeder. Ferit, ona bunu nasıl söyleyeceğini bilemez. Azade’de bu durumu öğrenip yıkılır. Ayşe, en sonunda bebeğini kaybettiğini öğrenip kendisinin bebeğine iyi bir anne olamamakla suçlar. Kalp Yarası 20. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ferit, olanlardan Mirza’yı sorumlu tutuyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Olanlardan Mirza’yı Sorumlu Tutuyor!

Kalp Yarası dizisinin 20. bölüm 3. fragmanında; Azade, Ayşe’nin acısına ortak olup onu teselli etmeye çalışıyor. Zümrüt, Ayşe’nin bebeğinin düştüğünü öğrenip bunu kızının yapmış olduğundan şüpheleniyor. Hande ise, Yaman’ın başını döndürüp kendisine bağlamayı başarıyor. Azade, Adnan’ı Saadet’le aynı yatakta yakalıyor. Ona keşke o kalp krizi geçirdiğinde ölmüş olsaydı diyor. Ferit, Ayşe’nin bebeğini kaybetmesinde Mirza’nın parmağı olduğunu zannedip onu suçluyor.

İşte Kalp Yarası 20. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1459576914407038978

 

KALP YARASI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit ile Ayşe, yeni evlerini kurar. İkili, çok güzel bir şekilde çocuklarıyla yaşamak için birbirlerine söz verirler. Ferit, Hüseyin’le konuşmaya gider ve Baha cinayetini onun işlemediğini, elindeki video kayıtları sayesinde bildiğini söyler.

Hande, adam tutup evlerine baskın yaptırır. Yaman’ı arayıp ona gidecek yeri olmamış gibi gösterir. Oda, Hande ile annesini eve getirir. Bu duruma Betül karşı çıkar. İki karı koca tartışırken Zümrüt, kızından orayı terk etmeleri gerektiğini söyler.

Ama Hande, inatla o evde kalır. Betül, evi terk etmek zorunda kalır. Yaman’da onun neden bunu yaptığını anlayamaz. Hande, Ayşe’yi zehirlemek için bir ona Ferit adına bir tatlı gönderir.

Ayşe, Mirza’nın iş teklifini kabul eder ve işe başlar. Ferit, Mirza’nın kim olduğunu araştırmaya başlar. Onun hastanede çalışan bir cerrah olduğunu öğrenir. Ferit’in eline Baha’nın videosu geçer.

O videoda Baha, Ayşe’yi sevdiğini ancak onun kendisini bir arkadaş olarak gördüğünü ve kendisini onun canıyla tehdit edildiğini açıklayan video Ferit’in eline geçiyor. O videoyla Ferit, Hüseyin’in karşısına geçer ve ona Baha’yı neden öldürdüğünü sorar.

Hüseyin, kızının suçlarını kapattığını söyleyemez. Hande, adam tutup evine saldırı düzenletir. Gidecek yeri ve parasız kalmış gibi Yaman’ın evine sığınır. Bundaki amacı Yaman’ın yeniden kendisine aşık etmektir.

Betül, onun ne yaptığını anlar ve evine geri döner. Ayşe, Ferit’e çok güzel bir doğum günü yapmak ister. Herkesin olduğu doğum gününde Ayşe, birden fenalaşıp yere yığılır. Ayşe bebeğini kayıp mı edecek?

Kalp Yarası 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Bebeğini Kaybediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler