Ana SayfaDizilerKardeşlerim 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Kadir'i Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Kadir’i Öldürüyor Mu?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Kaan’ı evden kovuyor. Nebahat, Akif’ten boşanmaya karar veriyor. Arabada yatan Kaan’ın durumuna acıyan Suzan onu evine alıyor. Harika, Kaan’a Akif’e velayet davası açmasını tavsiye ediyor. Çocuklar aralarında konuşurken Şengül duyup durumu Nebahat’e anlatıyor. Akif, okula gidip Kaan’ı herkesin içinde okuldan da kovuyor. Kaan, eline geçen görüntüleri Kadir’e gösteriyor. Kardeşlerim 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Akif, Kadir’i öldürüyor mu?

 Cumartesi Dizileri 2021

Akif Kadir’i Öldürüyor Mu?

Kardeşlerim 29. bölüm 1. fragmanında; Kadir, Akif’in babasını nasıl inşaattan aşağı ittiğini gözleriyle görüyor. Akif’i bulup ona, hapislerde çürüyeceğini söylüyor. Daha sonra çocuklara Kadir’in kaza geçirdiği haberi geliyor. Akif, Kadir’i de mi öldürüyor.

İşte Kardeşlerim 29. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1459632263986126852

KARDEŞLERİM 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Partiden sonra Akif, Kaan’a onun oğlu olmadığını onu, doğduğunda da istemediğini, şimdi de istemediğini söyleyip onu evden kovuyor. Gidecek yeri olmayan Kaan, o geceyi arabada geçiriyor. Ertesi gün, Suzan Kaan’dan özür dilemeye geliyor ve onu alıp evine götürüyor.

Evde Harika Kaan’a, Akif’e velayet davası açabileceğini söylüyor. Kadir, Emel’i götürdüğü kitapçıdan iyi bir iş teklifi alıyor. İleride yükselebileceği bir iş olaması Kadir’i heyecanlandırıyor. Okul müdürüyle konuşup işinden istifa edip yeni işini kabul ediyor.

İş yeri Kadir’e bir araba ve iki takım elbise veriyor. Kadir, ilk iş gününde on paket kitap seti satıyor. Kaan, ders çalışmak için Ömer’in yanına geliyor. Onlarla Harika’nın kendisine velayet davası açabileceğini söylediğini anlatıyor. Ama kendisinin bu davayı açmak istemediğini, istediğinin para değil baba olduğunu söylüyor.

Şengül, konuşmaların sadece bir kısmını duyup hemen ertesi gün Nebahat’e Kaan’ın Akif beye velayet davası açmaya hazırlandığını söylüyor. Nebahat, Akif’e boşanma davası açacağını, Kaan’ın velayet davası açacağını öğrendiğini ondan, gereken tedbirini almasını ve çocuklarının hakkını ona yedirmeyeceğini söylüyor.

Akif, öfkeyle okula gidiyor. Tüm arkadaşlarının yanında Kaan’a onun kendisinin oğlu olmadığını ve istemediğini, okulunu da hemen terk etmesini istediğini söylüyor. Arkadaşlarının içinde rezil olan Kaan, Ömer’in ödev notlarının içinde bulduğu videoyu Kadir’e vermeye karar veriyor.

Ona bir not yazıp babasının katilini öğrenmek istiyorsa saat 20:00’da verdiği adrese gelmesini istiyor. Kadir, dakikaları sayıp oraya gidiyor. Karşısında Kaan’ı görünce şaşırıyor. Kaan, videoyu açıp Kadir’e izletiyor. Kadir, Akif’in babasını nasıl inşaattan aşağı ittiğini gözleriyle görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler